Opis

Opis izdelka

Prosimo, pošljite sliko svoje original avto radio, preden bi,

in potrdite z nami, enega po enega.hvala!

Namestitev:

1.Je enostaven za namestitev,vendar to zahteva stopnjo DIY sposobnost in znanje.Priporočamo, da vse produkcije, ki so nameščeni s strani strokovnjakov.Mi ne bo odgovoren za productiongs, ki so bile poškodovane med namestitvijo s strani ne-strokovnjakov,vendar smo še vedno lahko vam podpore.

2.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja med namestitvijo ali uporabo.Do sedaj,smo ugotovili, da večina problemov, ki so ne produkcije,samo narobe oreration ali nesporazum.Zato prosim, da skrbno preverite in nas kontaktirate za reševanje problemov.Namesto odpiranja spora neposredno in enostavno.

3.Če ne boste nas pusti negativne povratne informacije in odprt spor .zagotavljali bomo posodobiti firmware za vedno .Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu.

Davek na carinsko:

Če imate kakršna koli vprašanja o carinskih dajatev,se obrnite na nas.Carinske takse in Davki so kupca odgovornost,smo prodajalec connot nadzor nad njim in ne bo odgovoren za to,vljudno prosim, upoštevajte, da se o njem preden postavite naročila.

Dodatne Informacije

OSD Jezik Kitajščina (Poenostavljena), Nemški, Ruski, Korejski, Španski, Italijanski, Angleščina
Certificiranje CE
Cherokee-Leto 2014, 2015
Digital Media Format CD
Jeep Model Cherokee
Blagovna Znamka 98up
Din Double Din
Za Vozila Znamke/Modela JEEP
Velikost Zaslona 2.5"
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5