Opis

Opis izdelka

Opis

Zapestnica iz nerjavečega jekla, Primerni Za Ženske in Moške 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Garancije.Material: Nerjaveče jeklo Dolžina: 19 cm, 21 cm Neobvezno Slog: Punk Udobje, Fit Paket Vključuje : 1 Pc Pogoj: Brand-new

Priložnosti

Spol: za Otroke, Moške, Unisex, Ženske Priložnosti: Obletnica, Sodelovanje, Darilo, Zabavo, Poroko

OEM

Sprejemamo OEM storitev, dobrodošli, da pošlje svojega modela, in bullk da se da z veliko popust

NASVETI ZA ISKANJE VAŠE ZAPESTNICA DOLŽINE

1. Dragi kupec, če bi Zapestnico in Obroči, pls nakup ustrezne verige dolžina/Velikost glede na vaše trenutne strani obod !! 2. Zapestnico z verige dolžina 17 CM, je primerna le za ljudi z manjšo strani obod !! 3. Verige obliko zapestnica 1 slog je krog !! 4. Verige obliko zapestnica 2 slog je kvadratni!! 5. Pri naročilu, prosimo, bodite pozorni na verigi in dolžino verige velikost !!(Zapestnico je občutljivo in zgoščen) Jekla nakit vzdrževanje: Vzdrževanje jekla je zelo enostavno, samo uporabite obrišite s srebrno krpo ali fine bombažno krpo, nato pa lahko vzdržuje svetlost nakit.Obvestilo: 1. Prosimo, upoštevajte, Dolžina karte je Centimetra(CM), NE Palčni !!!Več podrobnosti nas kontaktirajte. 2. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.Poskrbite, da vas ne moti, preden boste ponudbo.

NAŠI TOVARNI

Shenzhen Landers Technology & Science CO., Ltd je zagotavljanje kakovosti kovinski nakit in storitev za stranke od leta 2003. Naše podjetje vključevanje načrtovanja, proizvodnje in prodaje v tujini.smo glavni v specializirano modnih dodatkov, ki vaš najboljši dobavitelji modni dodatki po vsem svetu.tudi Prstani, Zapestnice, Ogrlice, Obeski in drugih dodatkov, vse so narejene iz Volframa jekla, iz nerjavnega jekla, Titana jekla, Damask jekla in drugih materialov.Smo ena izmed najstarejšo kovinski nakit trgovci na debelo podjetja in naše izkušnje v tej trgovini je neprimerljivo s katero koli drugo.mi, lastno skupaj, znanstvenih sistema vodenja kakovosti.Razvijamo celovitost, moč in kakovost proizvodov, je stranka najprej je poslovna filozofija.Naš najbolj izpostavljenih elementov so Zapestnice, Ogrlice,Cufflink z materiali Srebrna/ črna Cirkonij/Nerjaveče/Volfram/Titanium/Damask jekla.Prilagojene nakit vzorca z logotipom, ki je na voljo.Dobrodošli, da govori z nami.

Dodatne Informacije

Obliko\vzorec Geometrijski
Spol ŽENSKE, ŽENSKE, MOŠKI, pari
Veriga Tip Povezavo Verige
Nastavitev Vrste NOBEN
Združljivost Vsi Združljivi
Fine ali Moda Moda
Material Kovine
Postavka Vrsta zapestnice
Poreklo Celinska Kitajska
Funkcija NOBEN
Številka Modela STYL128S
Zaponko Tip Preklop-zapirala
Dolžina 17CM 19CM OR 21CM
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Slog Punk
Zapestnice Tip Verige & Link Zapestnice

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5