Opis

Opis izdelka

Opis

OTG Pretvornik podpira priklop pametnega telefona ali tabličnega računalnika z različnimi napravami in zagotavlja hiter prenos podatkov.Lahko uživate filmov ali poslušanje glasbe iz vašega trdega diska s tem prenosni OTG.

Specifikacije

Ime: Tip-C/Android 2-v-1 OTG

Značilnost: Tip-C/Micro USB

Vmesnik: USB3.0

Funkcija: Prenos

Material: aluminij zlitine + PVC

Velikost: približno 34.2x14.5x6.9 mm/1.35x0.57x0.27in

Pakiranje seznam

1 x OTG Adapte

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Praktično OTG: Featuring 2-v-1 design, Micro USB OTG prilagaja USB moški kabel Micro USB in Tip-C vrata na vaš pametni telefon, prenosni računalnik, videokamera, digitalni fotoaparat, ali tablični računalnik.

2.Široka Uporaba: 2 v 1 OTG Pretvornik Gostiteljice za povezovanje perifernih naprav USB.Podpira USB OTG za pametne telefone in tablet.To lahko priključite USB perifernih naprav.

3.Preprost za Izvedbo: TIP-C, USB 3.0, OTG lahko enostavno priključen in unplugged brez preverjanje priključek usmerjenosti.To je majhen in enostaven za prevoz.

4.Čvrst Material: Featuring trpežne aluminijaste zlitine stanovanje, Večnamensko OTG je lahek in enostaven za prevoz.Lahko varno shranite v nahrbtnike, torbice, žepi in aktovke.

5.Splošno Združljivost: Tip C USB3.0 OTG Priključek je nazaj združljiv z USB 3.0/ 2.0/ 1.1 večfunkcijsko pretvornik naprave.To omogoča, da naprava deluje kot strežnik za druge naprave USB.

Dodatne Informacije

Paket Da,
Priključek A USB
Priključek B USB
Poreklo Celinska Kitajska
Spol Skupaj Vrsta
Certificiranje NOBEN
Zunanji Vir Napajanja No
Blagovna Znamka viugreum

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5