Opis

Opis izdelka

Opis:

Kitajsko Novo Leto Maskota Zajec Plišastih Lutka je varno, mehke, udobne, lepe in primerne za vse starosti.Pomirjajo in spremljajo otroke.Lepa dekoracija dnevna soba, soba, spalnica, in nočitev.

Specifikacija:

Ime: Novo Leto Zajec Plišastih Lutka

Material: dol bombaž

Velikost: 40*30 cm/15.75*11.81 palčni

Seznam Vsebine: Zajec Maskota Plišastih Blazino*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Srčkan Zajček Plišastih Igrač: Zajec Maskota Plišastih Igrač značilnosti tradicionalne elemente Kitajskega Novega Leta, sladko izrazov, in svetle oči.Risanke zajec plišastih lutka videti zelo lepe in vesele.Izpolnjujejo vaša pričakovanja za mehke igrače.

2.Občutljivo Okraski: Kitajsko Novo Leto Zajček je načrtovana z živo izrazov.To srčkan zajec doll vam lahko prinese srečnejši razpoloženje.Kraj zajec maskota lutka v vašem domu, kavč, ali avto, če želite dodati vesel ambient.

3.Izbrani Material: Zajček Kitajski Zajec Dekoracijo ima odlične kakovosti z izbrano navzdol bombaž materiala.Maskota Zajec Plišastih Lutka je varen, zanesljiv, mehko in udobno, da ga držite v vaših rokah!

4.Širok Spekter Uporabe: Kitajski Zajec Plišastih Igrač je idealno za spalnico, dnevna soba, avto in kavč, itd., ali kot blagoslov spominki, zbirateljstvo, in banka s spominki.

5.Čudovito Darilo: ste pripravljeni na počitnice darilo?Pliš Zajec Polnjene Živali je čudovito darilo.To je zelo dekorativna in kot nalašč za Rojstni dan, Naselje, Božič, Novo Leto, itd.

Dodatne Informacije

Certificiranje WEEE
Značilnosti Polnjene & Plišastih
Material Bombaž
živali zajec
Vrsta Pliš/Nano Lutka
Spol Unisex
Obrazec Slika, Kip
Priporočamo, Starost 12+y
Polnjenje PP Bombaž
Poreklo Celinska Kitajska
Postavka Vrsta živali
Tema TV in Filmski Lik

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5