Opis

Opis izdelka

Mobilni Telefon Hladilni Ventilator Imetnik Hladilnik Gamepad Igre Gaming Stojalo 400mAh 1 ure časa obratovanja hladilnega telesa Radiator Izklop 80 mm Široko

INFORMACIJE

Prodajne točke: enostaven za prevoz in enostaven za uporabo, je lahko učinkovito zmanjšanje vročina mobilnega telefona v procesu gledal TV, gledanje filmov in igranje iger, izboljšati igro izkušnje, podaljšati življenjsko dobo mobilni telefon in zaščito mobilnega telefona opis Izdelka: Ta Izdelek je toplote ventilator za mobilni telefon, enotni paket, ki ne vključuje mobilni telefon Litijeve baterije: 400 mah čas obratovanja: približno 1 uro Vhod: 5V-500 mah Skladu dolžina: 50 cm

FOTOGRAFIJA

DOSTAVA

. Večina naročil pošlje v 2-3 Dneh po plačilo potrjen.(Pričakujejo Praznik in Vikend ).Vas bomo obvestili, če potrebujemo več časa za pripravo..

.Običajno uporabljamo China Post Air Mail na ladjo predmete wordwilde.

. Način pošiljajo jih na Kitajskem Post Navadne Majhne Paketni Plus ,ki ne kažejo nobenih posodobitev informacij.upam, da boste lahko razumeli, in ne odprete kateri koli sporov, ki za to ni na voljo, Sledenje Podatkov znotraj omejitev časa .Upam, da boste lahko s tem seznanjeni, preden kraj naročila .Se opravičujem za neprijetnosti, ki lahko pripelje do vas .HVALA IN POZDRAV.

O LOZIN TRGOVINA

. Lozin Trgovina je Zlato in Strokovno Dom in Vrt Dobavitelj v Vsezate.si, registrirane tako v Hong Kongu in Shenzhen.Imamo lastno tovarno, da bi na vse izdelke.Naši glavni proizvodi so Dom in Vrt Izdelki , kot so Kuhinja,Jedilnica & bar , Praznično & Party SuppliesPet Izdelki, Tekstil Doma, Doma Decors, Golf blaga, Lase in Ustno nego izdelki, Nakit, Čevlji in tako naprej .Nudimo po vsem svetu na debelo in spusti ladje storitev za vse stranke v svetu.

STORITEV

Nasveti: Če morate razglasi PRAVILNO VREDNOST ali spremenite IME IZDELKA, da je carinjenje bolj priročno ,Prosimo, obrnite na nas svobodno pred odpremo .

VRAČILO kupnine

Vljudno Opomba: Če morate razglasi PRAVILNO VREDNOST ali spremenite IME IZDELKA, da je carinjenje bolj priročno ,Prosimo, obrnite na nas svobodno pred odpremo .

POVRATNE informacije:

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka SHACROXX
Številka Modela LZMB001
Barve črna
Združljiv Model Nintendo Nintendo Stikalo
N.W. 59 g
Teče čas Približno 1 uro
G. W. 82g
Dolžina kabla 50 CM
Vhod 5V-500 mAh
Združljiv Znamko/Model Nintendo
Zmogljivost baterije 400 mah

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5