Opis

Opis izdelka

K&F Koncept Objektiva Adapter NIK(G)-NEX IV Ročno Ostrenje Združljiv z Nikon F (G-Type) Objektiv in Sony E Mount Kamera

Povežite se z neskončne možnosti

K&F KONCEPT prinaša okoli 300 vrste objektiva adapter za prstane, izdelava različnih velikosti objektivov in fotoaparatov gladko združljivi.S strokovno zasnovana in izdelana, naše objektiva adapter obroči, ki omogočajo strokovnjakom, da obnovite stare leče.Ostal povezan vse vaše močna orodja, ki še nikoli ni bilo tako enostavno.

Funkcija & Opomba:

Tega objektiva adapter vam omogoča, mount vaš Nikon F ( G-Type ) vijačni nastavek objektiva za vaš Sony E fotoaparat.

Plz Opomba: "Ne Objektiva' - Prikaže Opozorilo: položaj infinity označite [∞] od telefoto objektiv je premaknilo nekoliko na pozitivni strani, da se omogoči prilagajanje ostrine tudi, ko se poudarek premika nastane zaradi temperaturnih sprememb.Premik obseg označimo z L-shaped linijo, Se prepričajte, da preverite ostrino skozi iskalo tudi, ko si ustrelil v neskončnost.

Visoka Natančnost:

Visoko toleranco natančnost izdelave, s tem objektiva adapter, vaš objektiva in fotoaparata lahko natančno in gladko v kombinaciji z bayonet, da se doseže namen nastavljiv in focusable, prinesite Nikon F ( G-Type ) vijak gori leče nazaj v življenje na Sony E kamere.

Navodila za uporabo Opozorilo:

Opozorilo:

Priročnik tok brez samodejnega ostrenja ali vrednosti zaslonke obroč.

Spretno namestitev, ne preveč na silo.

Prilagajanje na APS-okvir objektiv za full-frame fotoaparat lahko povzroči vinjetiranje, nekateri fotoaparati lahko popravite tako, da prilagodite APSC.

Prilagajanje full-frame objektiv na APS-frame fotoaparat zagotavlja odlično edge-to-edge ostrino.Manjše slike področju pomaga zmanjšati učinke objektiv popačenja in aberacije, ki jih z uporabo "sweet spot" ali center večjih objektiv slike krog.In to bo povečanje goriščno razdaljo za 1,6 na Canon, 1.5 na Nikon in Sony, 2.0 na M4/3 kamera.

Infinity položaj ostrenja:

Položaj infinity označite [∞] od telefoto objektiv je premaknilo nekoliko na pozitivni strani, da se omogoči prilagajanje ostrine tudi, ko se poudarek premika nastane zaradi temperaturnih sprememb.Premik obseg označimo z L-shaped linijo, Se prepričajte, da preverite ostrino skozi iskalo tudi, ko si ustrelil v neskončnost.

Matiranje za nohte v notranjosti design:

Notranji mat-črni barvi zmanjšuje bleščanje in odseve, ki prihajajo od svetlobe, ki prihaja skozi objektiv.tako boste dobili popolno sliko na desni izpostavljenosti.

Dodatne Informacije

Video Samodejno Ostrenje NO
Poudarek Tip Ročno ostrenje
Vrsta Popolnoma ročno upravljanje
Certificiranje CE
Blagovna Znamka K&F Koncept
Funkcija Stabilno in visoko natančen
Fotoaparat Združljiv Sony E Mount Kamera
Združljiv Blagovne Znamke NIKON, SONY
MF Objektiva Adapter Nikon F (G-Type) Objektiv za Sony E Mount Kamera
Material Visoko kakovost bakrovih in aluminijevih zlitin
Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela NIK(G)-NEX
Objektiv Tip Kartice Objektiv Adapterji
Združljivi Objektivi Nikon F (G-Type) Objektiv

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5