Opis

Opis izdelka

Svetlo Rdeči Cvet Tiskanja Dolgo Denarnice Premium Dekleta Zadrgo Portomonee Osebno Prilagojene Ženska Kovanec Torbici Najstnik Darilo

Po prodaji

1.Plačilo:

Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba,naslov,poštno številko in telefonsko številko pri izpolnjevanju svojega kupca informacije.

Celotno plačilo mora biti opravljeno v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo.ali bo naročilo neveljavno ali preklicano v sistemu.

2.Dostava:

Mi brezplačna dostava za Kitajsko Post Air Mail doseči.Brezplačna dostava za Rusijo in ZDA,je večina držav v 14-55 delovnih dni.

Bomo pošlje blago v roku 2-5 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena,če plačilo ni na voljo,bo vaše naročilo samodejno zapre.

Kupcu so odgovorni za vse zavarovalnice,težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče,zamude ali druga vprašanja.

3.Vrnitev :

100% Dejanske slike,razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov.prosimo, da v naravi prevladujejo.

Vsi izdelki so pregledani pred odpremo,tako da, če niste zadovoljni z nakupom,si lahko izmenjujete predmete v enem tednu in vam žganci cantact nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa.

Ladijski promet, in se mu zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse naboj, ki se vračajo in reshipping.

Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji,vključno polje in pribor,Moških naredil napake, ni zagotovljeno,kot je zlomljena,opraskan in tako naprej.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve

Dodatne Informacije

Slog Lady
Blagovna Znamka Advocator
Obloge Materiala Kašmir
Spol ŽENSKE
Element Teža 140G
Poreklo Celinska Kitajska
Postavka Vrsta Denarnice
Sestava Materiala PU Usnje
Številka Modela Z21
Dekoracijo Cvetje
Vzorec Tipa Cvetlični
Notranjost Notranja Reža Za Žep, Žep Za Kovance
Torbica Standard Torbica
Denarnica Dolžina Dolgo
Zapiranje Tip zadrgo
Postavka Dolžina 20cm
Glavni Material PU
Element Širina 2.5
Postavka Višina 11cm

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5