Opis

Opis izdelka

Diode Lasersko Napravo Uvod

808nm diode, laserski, kot nove generacije laserskih sistem osredotočiti na lasersko odstranjevanje dlak.Valovna dolžina 808nm lažje absorbira v melanin in zmanjšajo absorpcijo hemoglobina in vode.Prodor tudi globoko v ciljno tkivo poškoduje lase folikul dosegli dobre rezultate odstranjevanje dlak.

Prednosti

1. 808nm diode laser za odstranjevanje dlak in kožo zaostrovanje/pomlajevanje uporablja najbolj napredno tehnologijo , ki je primerna za vse tipe kože .

2. Visoka energetska:odlično obdelavo rezultat lahko pričakujemo na prvem zdravljenju in primerna za vse vrste las

3. Dolge laserske širina: Učinkovito za lasne mešičke proizvodnjo toplotne akumulacije, Trajno odstranjevanje dlak.

4.Varnost:Skoraj brez kože, razpršenosti, ne škodi koži in znojnice, ni brazgotin, brez kakršnihkoli stranskih učinkov

5.Quick: Kvadrat big spot velikost bi lahko poziv za zdravljenje hitrost, zdravljenje hitrost in učinkovitost.Zmanjšanje zdravljenje časa za izvirno 1/5 .

6.Self-preverjanje in auto-varstvo mehanizem za zagotavljanje stabilnosti

V primerjavi s tradicionalnimi laserskimi lase removl, ipl odstranjevanje dlak,diode lasersko odstranjevanje dlak pralni hasmoreadvantages:

1.Učinkovitost je bolj očitno

2.Udobje :brez bolečin

3.zdravljenje čas:krajši,3 krat

4.Spremembe v poškodbe na koži:ni očitno

5.Ice čas :krajši

Dragi prijatelj, hvala lepa za naročanje naših izdelkov.Naš privzeti način dostave je morju ali železnici.Ta vrsta transporta od vrat do vrat in ne zahteva carinska deklaracija.Časovni okvir je 45-70 dni.Izberete lahko tudi, hitre dostave.Express je 15-30 dni.Izberete hitre dostave zahteva, da morate plačati dodatne stroške in hitre dostave zahteva, da ročaj carinske deklaracije pristojbine in carinjenje vprašanja sami.Seveda, če ste se ukvarjajo z carinjenje, pomagali vam bomo z carinjenje in vam z zahtevano dokumentacijo za carinjenje.Opomba: Naša storitev ne vključujejo ravnanje carinske deklaracije pristojbine in carinjenje vprašanja, ki izhajajo iz express logistiko.In med dostava proces, ne prevzemamo nobene oblike zavrnitve ali spora.Če imate kakršna koli vprašanja po prejemu blaga, se obrnite na prodajalca v najkrajšem možnem času.Postrežemo vas z vsem srcem, ampak ne bo sprejel sporov, predložene v slabi veri.Takoj, ko je oddana, bomo samodejno dal gor po-prodajnih storitev, privzeto.

Opomba: Naša storitev ne vključujejo ravnanje carinske deklaracije pristojbine in carinjenje vprašanja, ki izhajajo iz express logistiko.In med dostava proces, ne prevzemamo nobene oblike zavrnitve ali spora.Če imate kakršna koli vprašanja po prejemu blaga, se obrnite na prodajalca v najkrajšem možnem času.Postrežemo vas z vsem srcem, ampak ne bo sprejel sporov, predložene v slabi veri.Takoj, ko je oddana, bomo samodejno dal gor po-prodajnih storitev, privzeto.

Spoštovani, zaradi posebnost blaga.Naših izdelkov ne podpirajo 14 dni, brez razloga vrnete.Če morate vrniti se, prosimo, obrnite na prodajalca, da potrdite celovitost element.

Dodatne Informacije

Hladilni sistem Zraka + Voda + Polprevodniških Modul
Vrsta Napajanja Električni
Epilator Tip Laser
Garancija 2 Leti
Valovna dolžina 808nm 755nm 1064nm
Funkcija Hitro Polnjenje, Znak za polnjenje
Certificiranje CE
Šoba tip Kovine
Poreklo Celinska Kitajska
Izhodna Moč 2000W/2500W
Poprodajne Storitve Prosti rezervni deli, Spletna podpora, Video tehnična podpora, Drugo
Dodatni Spot Velikost 15*15 mm / 13*16 / 15*20 mm
Slog Prenosni
Uporaba Bikini, telo, obraz, Pod pazduho
Postavka Vrsta Epilator
Blagovna Znamka Sanwei Lepota

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5