Opis

Opis izdelka

Zlato prst sprejme zlato potopu proces, in zlato debeline do 3U, ki krepi plug-in življenjsko dobo in dobro električna učinkovitost izdelka.

Uporaba visoko kakovostnih PCI-E slot, izboljšuje priključne moči grafične kartice in stabilnost proizvod, in preprečuje blue screen problem grafično kartico.

Z uporabo žice, ima močan anti elektromagnetne motnje funkcijo, stabilen signal, brez dušenja in ne črn zaslon.

Zložljive modela ustvarja širok prostor.Visoko kakovost zložljive modela lahko ustvarite sistema notranjih prostora glede na kupca potrebe.Ko podaljšek je ukrivljen, to ne bo vplivalo na žice prenos učinkovitost in kakovost, in bolj učinkovito shranjevanje sistem prostora.

Ko upogibanje žice za povezavo glavni odbor, edinstveno žice varstvo rokav lahko zmanjša škodo, žice in izboljšanje storitev življenja, varovanje žice, in ohraniti visoko kakovost prenosa signala, učinkovitost in stabilnost.

Ime izdelka: pcie16x podaljšek

Žice dolžina: 20 cm

Prilagoditev tip: podpora za zvočne kartice, omrežne kartice, pridobitev kartice in USB kartice večine KOS vmesnikov.Funkcije izdelka: izogibajte se medsebojno motnje med napravami, bi naprave ne vplivajo drug na drugega, krepitev odvajanje toplote in izboljšanje učinkovitosti.

Barva: črna

Material: baker kositer neprevlečeni

Vsebina Paketa:

1 * Grafično Kartico Podaljšek

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka SODIAL
Certificiranje NOBEN
Funkcija grafične kartice podaljšek
Vmesnik 16X
Vrsta PCIExpress Kabli
Poreklo Celinska Kitajska
Dobiček(dB) Kot je prikazano

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5