Opis

Opis izdelka

Prilagodljiv Čopič Extender Multi-Angle Prenosni Valj Za Barvo Podaljšanje Vpenjanje Orodja Za Vijačne In Zaklepanje Polov

Barve Visoke Območje

Objemka čopič in barve vsakem kotu visokih mestih, za enostavno uporabo in hitro.Nič več plezanje gor in dol po lestvi, to je enostavno, varno in prihranek časa.

Univerzalni prilagoditev

Popoln nadzor nad vašo uporabo kota s 160° vrtljivost in 2 čopič za uporabo navodila, ki vam omogoča, da uporablja točno tam, kjer morate.

Enostaven Za Namestitev

Sprednji trikotni pokrov se lahko odstrani, valj krtačo lahko opremljeni s trikotno odstranjenim pokrovom in valjem krtačo lahko opremljeni s trikotno pokrov na vrhu.

Čopič & Roller 2-v-1 Adapter

Preprosto odstranite snemljivo krtačo tok in da bo tudi prilegajo roller (ali celo strgala)!Naš vsestranski krtačo extender je primerna za večino velikosti čopiča in stilov.

Trdno Vpet

Na debelejše delce drži čopič močneje in ne odlepi.

Praktično Barve Adapter

V tiste, težko dostopnih področjih, kot so koti, stairwells, oblikovanje in meja, kadar se uporablja kot razširitev barve pole, uporabite naše Prilagodljive Čopič Extender (pole niso vključeni).

velikost:185x70x50mm

Material:plastika

barva:modra

Vsebina Paketa:

1 * Prilagodljive Barve Krtačo Extender

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Certificiranje NOBEN
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5