Opis

Opis izdelka

Previdnostni ukrepi za uporabo ukaznih regulacijskega ventila:

1. Pred namestitvijo potrditev pogojev uporabe ventila, kot so zračni tlak, obseg, moč, dobavni pogoji (AC, DC, napetost itd.), ventil funkcijo, premer, itd.mora biti skladna s ventil etiketi oziroma navodilu za uporabo.

2. Zagotoviti je treba, da je stisnjen zrak, ki se uporablja je ustrezno obdelani in ne vsebuje jedkih medijev, ki je, namestite vode zlorabe filtri in redukcijskim ventili pred ventil zraka vir vrata, komponente, ki morajo biti namazani, in namestiti oljne megle napravo. Za zagotovitev, da je dobava ventil je določen tlak suhe, čiste in naoljen zrak, tako da pnevmatski sistem lahko deluje normalno in zanesljivo.Vlago povzročajo korozijo ventila ali blok je v trenutku, povzroča slabo ventil trenda.Olje bo poslabšalo, gume, plastičnih mas, in tesnilni materiali.Prah, ki vstopajo v telo ventila je glavni vzrok za okvare smerni ventil.

3. Bodite pozorni na namestitveni položaj ventila in označena pretok zraka smer in ne priključite, je napačno.

4. Prah, rjavenje in druge umazanije v pripravi, je treba temeljito odstraniti pred namestitvijo.

5. Temperatura: To mora biti višja od rosišče temperatura in nižja od temperature okolice.

6. Vlažnost: stisnjen zrak, morajo biti suhe.Pritisk rosišče medija, je treba na splošno, je 10°C nižja od temperature okolice, v nasprotnem primeru bo povzroči kondenzacijo ali ledu, ko stisnjen zrak diffuses.Temperatura mora biti ≤90%.

7. Komponente, ki zahtevajo mazanja morajo biti pravilno namazani, in mazalna olja (ISO VG32 turbine oil), ki so opredeljeni v vzorcu je treba uporabiti, in mazanje meri bi morala biti 1 do 5 kapljic/m3. Če mazanje je ubogi, frictional odpornost se bo povečala in ventil jedro ukrepanja ne bo uspelo.Uhajanje zraka zaradi obrabe tesnilni material.En način, da preverite, ali mazanje je dobro je, da postavite kos čisto bel papir blizu izpušnega vrata obračalni ventil.Če obstaja le zelo svetlobo, madeže na beli papir po ventil je delal za tri do štiri cikle, to pomeni, mazanje.Je dobra.Za ventile, ki se ne maže z oljem, ko stisnjen zrak za mazanje se uporabljajo oil-free funkcije ni treba vzdrževati.V prihodnje delo, olja za mazanje je treba uporabiti, ker oljne megle plina bo pranje proč tesnila.Osnovna mast.

8. Dve poziciji in tri-položaj, dvojna elektronsko nadzorovano magnetni ventili je prepovedano biti polni energije, hkrati, kar bo povzročilo motnje.

9. Po magnetni ventil se uporablja za ročno delovanje naprave, ročno upravljanje mora biti naprava ponastavi na začetno pozicijo (to bo samodejno ponastavi, če ne-zaklenjena, vnesite je potrjeno, in zaklenjena tipa, morajo biti odklenjena), preden naprava lahko deluje.

10. Ko berljivo in montaža magnetni ventil, akcijski preskus je treba opraviti, da se potrdi, da dejanje, ki je normalno.Delovanje koraki so naslednji: 1), dajo priročnik operacijskega mehanizem v začetni položaj (zaklepanje tip morajo biti odklenjena)

2) Pečat A in B usta s čepi

3) Tlak iz pristanišča P, postopoma povečuje od nizke do visoke

4) Prvi, uporabite ročni kodo pin, tako da izmenično premikanje, potrdite, da obračalni ventil je vključen običajno, in izpušnih plinov iz izpušnih plinov vrata

5), nizka nastavitev tlaka (delovni tlak) l potrditev izhoda Na koncu (B) v začetni položaj; l odstranite čep na izpušni namen B (A) vhod v začetni položaj; l dal priročnik pin v akciji položaj (ne za zaklepanje Pritisnite navzdol in je zaklepanje vklopljeno); l Potrditi, da je zrak, ki se odvajajo iz pristanišča B; l obnovitev ročno pin na začetni položaj, pečat vrata B z vtič, odprite vrata A; l uporabite iste metode, kot je navedeno zgoraj, da preverite, drugi konec ; L Po tem, ko je test končan, ponastavite ročno pin in test je končan.

6) energization test l Izvedbo energization preizkus, v istem vrstnem redu, kot je ročni način delovanja; l energization test mora biti izvedena po navodilih test.

7) odrezani stisnjen zrak in napajanje in potrdite ponastavitev priročnik pin.Skupne napake pri vzvratni vožnji ventil napakam obračalni ventila so predvsem manifestira kot mehanske okvare in elektromagnetna pilotni ventil neuspeh.Mehanske napake so predvsem manifestira kot slabo delovanje in puščanja.Glavni razlogi so kondenzirane vode na stisnjen zrak, prah, rje, tujek, pečatni prstan kakovosti, slabo mazanje, itd.Neuspeh magnetni pilotni ventil je predvsem mehanske okvare železno jedro, plina pot je blokiran po tujek vdre ali povzroča okvare, električne okvare in tako naprej.Za več podrobnosti o Tajvana, SHAKO izdelkov, prosimo, pokličite naš prodajni ali tehnični sodelavci.

Dodatne Informacije

Certificiranje NOBEN
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Poreklo Celinska Kitajska
Barva razvrstitev PU520-04S-AC110V PU520-04S-AC220V PU520-04S-DC24V PU520-02S-AC220V PU5

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5