Opis

Opis izdelka

Specifikacija:

Vrsta Izdelka: Kovček

Material: EVA

Barva: 4 barv, na voljo

Kompatibilnost: za Nintendo Stikalo OLED Model

Značilnosti:

Edinstven gradient videz modela shranjevanje paket je zasnovan posebej za Nintendo stikalo OLED, ki vaše nove konzole več prenosen in priročen za potovanja.

Opremljen z 1 x Vrečko za Shranjevanje,1 x 12 v-1 Igra Kartice Polje,1 x Zaščitna Lupina,1 x Zaslon Zaščitno folijo in 4 x nazobčenje Kape.Obdržati vse predmete shranjene lepo.

Trdi EVA lupini zagotavlja varnost naprave in prepreči nenamerno trčenja, praske in ki spadajo.Mehko nekosmičena, notranja obloga zagotavlja in center soft cover ščiti zaslon pred praskami,preprečuje nehoteno padec naprave.

Kaljeno steklo zaslona zaščitni film, ki je ultra clear 9h trdote za zaščito zaslona pred dnevno praskami in praskami, in ohranitev izvirne občutljivost zaslona na dotik.

Kristalno zaščitna lupina je izdelana iz PU materiala, svetlo in težko videz, naprave, ki zagotavljajo zaščito pred vodo, prah in praske.

12 v 1 Igra kartice polje zagotavljajo močan prostora za shranjevanje, silikona, notranji material za zaščito vaše igre sim pred poškodbami, majhen in prenosen oblikovanje, enostavna za izvajanje.

Štiri cat claw rocker kape, ki so izdelane v barvno ujemanje z skladiščenje vrečka za skrbno obleko gor vaš pralni in popolnoma zaviti rocker, da povečajo trenje in izboljša vaše igralno izkušnjo.

Narejen je iz lahkih in trpežnih materialov.Edinstven ročni trak design je zelo primerna za izvajanje konzola na poti.

Paket Vključuje:

1 x Vrečko za Shranjevanje

1 x 12 v-1 Igra Kartice Polje

1 x Zaščitni Lupini

1 x Zaslon Zaščitna folija

4 x nazobčenje Kape

Opomba:

1.Prosimo, dovolite rahlo velikost odstopanja zaradi ročnega meritve,merilne metode in orodja.

2.Slika morda ne odraža dejanskih barve element, ki zaradi različnih fotografiranje svetlobo in zaslon monitorja.Hvala za vaše razumevanje.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska
S USB No
Številka Modela Za Preklop OLED Dodatki Set
Blagovna Znamka Eshowee
Združljiv Znamko/Model Nintendo

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5