Opis

Opis izdelka

20Pcs Mini Umetno Super Majhna Jabolka Veren Realne Češnja Ponaredek Umetno Sadje Model Stranka Kuhinja Poroka Dekoracija

Simulacija sadje Plastični sadni krožnik Puzzle material: plastika Barve, velikosti, kot je prikazano Igrajo lastne domišljije lahko iz sadja steno, dekorativne steklenice, otroci učni pripomočki.V normalnih okoliščinah ne zbledi.

Dostava * Običajno parcele so poslani v 3-5 dneh. * Smo le ladja potrdila, da naslovi, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov je pravi. * Če je nujno, da dobite paket.lahko se odločite express metode, ki je dražje. * Če paketa ne prejmete v času, prosimo, obrnite na nas prvič.Povratne informacije * Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našo storitvijo,prosimo, pustite nas 5 zvezdic postive povratne informacije .Kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas prvič, preden pustite povratne informacije, smo lahko rešili ta problem popolnoma.Garancija * Sprejemamo zameno za nezadovoljivo predmetov. * Prosimo, obrnite na nas prvič, da poročilo neustreznih izdelkov v roku 30 dni po prejemu. * Vračilo bo izdan, ko smo prejeli vaše vrnjene artikle. * Kupec je odgovoren za vse vrnitev stroške dostave.

Dodatne Informacije

5 apple mini
Sadje Vrsta APPLE
Poreklo DE(Izvora)
3 Dekorativne sadje
Model 3-7A0221
1 Dekor za kuhinjo
Število Kosov 1pc
2 jabolka dekoracijo
4 sadje model
Material Plastični

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5