Opis

Opis izdelka

Izdelek Popravila:

1. Če izdelek ima težave s kakovostjo (v primeru ne-človeško škodo), kupec lahko kopičijo izdelke in jih poslati nazaj za izmenjavo v času, ko so se nabrali določeno količino slabo izdelki, spremenjeni izdelki se lahko pošlje tudi nazaj skupaj z naročenega blaga pri naročilu naslednjič.

2. Pošljite nam izdelkov, ki jih je treba popraviti, vas prosimo, da izpolnite pravilno (navedite ime, naslov, telefonsko številko in problem izdelkov v podrobnosti), in se bomo vrnili v izdelke za vas glede na kontaktni naslov, ki ste ga izpolnili.

3. Nismo odgovorni za povratno tovornega za izdelek popraviti, in mora stranka plačati sam.

Zamenjava problem:

1. Različni izdelki imajo ustrezne garancijske dobe (običajno 3 mesecev do 1 leto garancije).V primeru težave s kakovostjo ali ne-človeški poškodbe v garancijski dobi, za novega, lahko nadomesti (odvisno od stopnje poškodbe videza izdelka).Garancijski rok, da se držijo

Obdobje veljavnosti garancije nalepka na izdelku prevladajo (opomba: v garancijskem roku, prosimo, da garancijske nalepke jasno, popolne, in nihče ni poškodovana).

2. Če naročnik potrebuje za vrnitev ali exchange unsalable izdelkov (predpostavki, da se vrnete in izmenjavo mora biti, da blago mora biti nepoškodovano, brez kakršne koli znake poškodb ali obrabe), mora kupec najkasneje v 15 dneh po prejemu blaga, se obrnite na naše osebje za reševanje problema.Če izdelek nima problemom kakovosti, v določenem času, ki ga ni mogoče vrniti ali zamenjati.

3. Človeško škodo, zdrobljen embalažo, ki je ne vrne ali zamenja, posebne okoliščine, se lahko dogovorijo.

4. Kupec ima le prejel izdelek in ugotovil, da je problem (na primer modela izdelka je narobe, izdelek je nekaj dodatki, itd......Pišite nam v roku 24 ur po podpisu

Trgovina opomba

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1. Če kupite majhno število posameznih elementov lahko neposredno naročite nakazilu, da Alipay brez predhodnega obvestila.Lastnik bo izročiti blago v času po vaši registrirani informacije.Če tovorni ni dovolj, lastnik, boste o tem obveščeni na spletu, da bi tovorni promet in nato dostavi blaga.

2. Če morate kupiti več kot en element, prosimo, obrnite se na lastnika, če želite spremeniti poštnina.Če morate kupiti več kot en element, dejansko tovorni se zaračunajo le enkrat;

3. Lastnik ne more imeti, 24 ur Wangwang online, tako da lahko neposredno pustite sporočilo na Wangwang ali qq ali interni pošti, in bomo odgovori v času, ko gredo na spletu; Če jo potrebujete, se lahko obrnete neposredno na nas, in telefonsko številko, ki je na spletni strani naše trgovine.

4. Če se odločite, navadne pošte, prosimo, počakajte potrpežljivo.Na splošno, da bodo prišli okoli 7-14 dni po pošiljki, lahko preverite, ali če ni prispela v roku 30 dni.

5. Naša trgovina na splošno uporablja Yuantong in Huitong za dostavo blaga.Če morate doseči drugih področjih ali izberete druge spremljajoče metode, prosimo, obrnite pred oddajo naročila in se dogovorita.

6. Stranke lahko obrnete na nas po telefonu, če bi imeli še kakšno vprašanje pred nakupom, in bomo lahko hitro odziva na telefonsko posvetovanje.Ker je preveč Internet stranke, morda ne bomo imeli preveč časa, da odgovori na spletu strokovno posvetovanje vprašanja.Če boste našli vse težave po prejemu blaga, se obrnite na prodajalca v času.Smo bo izvajala po-prodajnih storitev v najkrajšem možnem času!Lahko pustite sporočilo na spletu!Telefon in druge oblike!

7. Prosimo, preberite vse izdelke, jasno, in jih naročite.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, vprašajte jih pred nakupom.Prosim, ne biti boljši od predstavljal po prejemu blaga.Ni primerna za neprijetno lastnik.

8. Kupci morajo zagotavljati točne informacije

Dostavo naslov prejemnika in kontaktne informacije.Če blaga ni mogoče dostaviti, ali z zamudo zaradi nepravilne prejema informacije, kupec nosi vse izgube.

9. Kupec mora odmotati in preverite blago na mestu, s sodelavci za logistiko (Post Office, avtomobilski transport, ekspresna dostava, itd.) in potrditi, da je kakovost in količina blaga, ki so pravilno pred podpisom, sprejemanje kaže, da je bil proizvod dobavljen in opravili prevzem s strani kupca.Podpis podpisan s strani drugih, je potrdil tudi sam.Če je problem s količino in kakovost blaga, kupec vprašati logistika družba za izdajo veljavno potrdilo na kraju samem, sprejeti na mestu slike in kontaktni naši trgovini v času.Naša trgovina se bo uredil, kot je primerno.

10. Garancije in poprodajne (pet zvezdic)

Če obstaja kakršen koli problem kakovosti v roku 3 dni od dneva nakupa in prejema v naši trgovini, prosimo, da se obrnete na lastnika v času.Smo lahko zamenjati čisto nov izdelek s kupcem brezplačno povratno poštnino, če težave s kakovostjo pride v roku 3 mesecev, vsak poštnina bo treba plačati.Po 3 mesecih, bo kupec krije poštnino za vračilo garancije.

Ob poštenost kot jedro izhaja iz potrebe kupcev.

Temelji na dopisu, na koncu stranka je zadovoljna

Morda ne bomo mogli zagotoviti, da vsaka transakcija je popoln.Vendar smo popolnoma zaščitijo interese vseh strank!Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas in skupaj bomo rešili ostalo!zabavaj se!

Dodatne Informacije

Glavni nadaljnji platforme Ebay, Amazon, želja, AliExpress, Neodvisni Postaja, LAZADA
Vmesnik USB
So pooblaščene zasebne blagovne znamke Da,
Poreklo Celinska Kitajska
Prilagajanje Podprte Podpora
Natisnjen Logo OK
Čas je, da trg 2020
Teža izdelka 180
Patent vira ali ne No
Model X2
Ali ergonomija je podprta Podpora
Število Gumbov 7
Nastavljiva ločljivost pet prestav
Postavka Št. X2
Delovni razmak 10
Delovni Način Fotoelektrično
Miško velikost Navadna podgana (100-120 mm)
Najhitrejši čas poštnine 1-3 dni
VIR kategorije Spot blaga
Barve Bela, črna
Način povezave z računalnikom Brezžično omrežje
Roller smer Štiri-način roller
Brezžični prenos frekvenca 2,4 GHz
Vrsta Ročno Orodje Deli, optična miška
Fotoelektrično ločljivost 12000

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5