Opis

Opis izdelka

Promocija: Kupite 1, Dobite 1 Brezplačno Cufflink

Nakup 2 dobil 2 prosti...

Opomba: zapestne gumbe, izražen v promocijo so naključno stilov in brez posebnih slog je zagotovljena.

Ime: Commando Zapestne Gumbe,

Kovinski Material: Medenina

Teža: 0.020 KG /par

Promocije, kot so:

Če kupite 1 naročilo, boste prejeli 2 parov manšetni (1 par manšetni je trenutno kupili slog + 1 par manšetni je naključni darilo)

Ko kupite 2 naročila, boste prejeli 4 parov manšetni (2 parov manšetni so trenutno kupili slog + 2 parov manšetni so naključno izbrani) in tako naprej

Naši izdelki so vsi narejeni iz bakra in darila so prav tako narejeni iz bakra, zato prosimo, da kupite z zaupanjem v času dogodka.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.Trudimo se, da bi dobili nazaj, če vam v roku 24 ur (razen praznikov).

PS:

Za zmanjšanje uporabe plastičnih vrečk, kupi enega, drugega dobite brezplačno in da bo paket 2 parov v 1 plastično vrečko

Če kupite naročilo, boste našli 1 opp vrečko, ki vsebuje 2 parov zapestne gumbe (1 par zapestne gumbe, je trenutno kupili slog + 1 par zapestne gumbe, je naključni darilo slog)

Uporaba scenarijev za lisice, so naslednji:

Urad Priložnost: Belo srajco s prozorno ali temno modre lisice, kovinske lisice z mirno barvo, ni treba preveč formalno, in se izognili preveč casual, neodločen, je priporočljivo izbrati temno modro ali črno, to bo prineslo občutek zaupanja.

Priložnost konkurence: temno modra debele naravnost striped majica s kovinskimi teksturo lisice.Nošenje kovine, nakit teksturo lisice, ki kažejo spoštovanje drugih, pa tudi kažejo vašo lastno identiteto.Kravata je temna barva.To je enostavno ustvariti boljši učinek.

Stranka priložnost: Roza majico s temno lisice, nekatere edinstvene hlačnice okraskov, lahko izberete slog in stil, svoje, in se ujemajo z Oxford-slog diagonali trak tie, zaradi česar se ljudje počutijo sproščeno in priložnostne.

Vesel priložnosti: Roza majico z kovinske lisice, kravato z roza in vijolično dve barvni stolpci lahko pogledate bolj živahno.

Pomembno priložnostih: siva majica z srebrne lisice, svetlo srebrna črno belo kravato, je učinek plemstvo, je tudi učinek slike bonus.

Dodatne Informacije

Obliko\vzorec SLIKA
Spol Unisex
Slog Klasična
Fine ali Moda Moda
Material Kovine
Blagovna Znamka GIOIO
Poreklo Celinska Kitajska
Pearl Tip Simulirano-pearl
Postavka Vrsta Tie Posnetke & Zapestne Gumbe,
Kovine Tipa baker

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5