Opis

Opis izdelka

Prihranite čas in denar s te blazine' utility

Ti pisoar blazine zmanjša učinek in zmanjša škropljenje, medtem ko se omilijo, da pisoar vonj in osvežitev vonj.Ste prepričani, da vidim, da bo vsak dodaten korak za čistočo bo poplačala z milj varnosti in hvaležnost.

Primerna za vsako kopalnico

Ti podloge za izpolnjevanje higienskih pričakovanja za tako osebne pisoarji in gospodarskih kopalnica pisoarjih.To ustreza profesionalni videz, tako da ne izgleda iz kraja v javnih sanitarijah in še naprej opravljati svoje delo brez obračanja unexpectant glave.

ODPRAVO SPLASHBACK: Imejte kopalnica čista in vonjem sveže z pisoar mat absorbirajo to.Ohranja vpliv na minimum, da se zmanjšajo uncleanly škropljenje ohraniti vsa podjetja v pisoar in ne na kopalnica tla.

OSVEŽI IN DEODORIZES: Super za vodenje vaš kopalnica vonjem dobro za do 30 dni.Preprečiti vašo kopalnico iz držav v razvoju, ki neokusno vonj kot ti preproge absorbirajo večino vonj.

ENA VELIKOST USTREZA VSEM: Samo dovolj velika, da ulov vse splash back, vendar dovolj majhna, da se prilega skoraj vsak pisoar.Ob 6.25" x 6.5", te blazine bo delo v 99,9% primerih.

POMAGAJO OHRANITI VAŠO KOPALNICO HYGENIC: Pomaga preprečevati širjenje mikrobov in ohraniti tisto, kar se dogaja v kopalnici, kamor spada.V teh pomembnih časih, kjer čistoče je pomembno, vsak malo kalčkov nadzor gre daleč, da zaščiti vse.

Dodatne Informacije

Funkcija Senzor Za Pisoar
Poreklo Celinska Kitajska
Velikost 6.25" x 6.5"
Certificiranje CE
Pisoar Tip Stenske Pisoarji
Material Keramični
Ta Metoda Vzmet Zardevanje

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5