Opis

Opis izdelka

Plesni-dokazilo in nepremočljiva tesnilni trak, se poslovite od majhne črne pike na vogalih

Velikost: eno roll je 3,8 cm*1M (1.49*39,3 in v/za eno roll 2,2 cm*2M (0.86*za 78,7 v)

Ta samolepilni kad pečat je izdelan iz visoko kakovostnih PVC materiala, vode in olja-dokazilo trak, močan oprijem, visoka natezna trdnost, trajne in okolju prijazne, kar vaš družinski videti čisto in urejeno.

Dobro tesnjenje, gladka in lepa površino, ki je primerna za kadjo, kuhinja rob, kopalnica kotu, tuš, wc stene in tla kotu.Hranite vašo hišo lepo in urejeno, za dolgo časa, namenjen družinam.

Trak je gubo na sredini in 90° brezplačno twist.Namenjen ravno, navpično, kotu ali druge gladke površine.In lahko bo še bolj prilagodljiv ogrevan sušilec za lase.

Strokovno self-samolepilna hidroizolacijska caulk se lahko uporabljajo za kadi, kopalnice, kuhinje, korita, stene, kotičke, plinske peči, stranišča ali katerokoli gladko površino, ki dobi mokre in umazane enostavno.Bela je primerna za vse ozadju.

Enostaven za uporabo in trim, ga lahko skrajšate dolžino, ki jih potrebujete, praktično in manj odpadkov.Kuhinja samolepilni trak je samolepilni, samo tear off izločevalniki plastično folijo, na lepilne površine in pritisnite tesno.To je enostavno razstaviti, samo jo bo raztrgala, ne da bi pustila sledi, in to je tako čisto, kot nov.

Nasveti: Bodite prepričani, da pranje in suho površino pred uporabo, pritisnite tesno, da bi se izognili penjenje, lahko uporabite sušilnik za lase, bo učinek boljši, in da je suha 12 ur.

Seznam vsebine:

1 kos traku

Hvala za vašo podporo!Dobrodošli, da kupujejo od nas!Lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Dodatne Informacije

DIY Dobave Vodovodne
Poreklo Celinska Kitajska
Feature1 Lesena vrata za preprečevanje trkov
Trak Tip Maskirni Trak
Certificiranje NOBEN
Številka Modela tesnilni trak
Vrsta trak

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5