Opis

Opis izdelka

Razlika med 3 Apple peresa:

Stikalo za 715A je dotik stikala na vrhu, in 3 kazalniki so na isti strani kot Tip-C polnjenje vrata

Stikalo za 732 je vrh izklop, in 3 indikator zasveti in Tip-C polnjenje vrata so na isti strani

Na 740 stikalo je na vrhu izklop.Trije sveti in Tip-C polnjenje vrata so na obeh straneh svinčnik, ki se lahko uporablja za magnetno polnjenja in Tipa C polnjenje ob istem času.

Združljivi Modeli:pisalo podpira samo za iPad serije 2018-2022 model, iPad (6/7/8/9Gen (9.7"/10.2")), iPad Zraka (3./4th Gen), iPad Mini 5 6. Gen, iPad Pro 11", iPad Pro (2018-2022) Za 12,9" , Prosimo, potrdite svojo naprave, preden boste kraj, da, drugi model je neveljavna.

Nagibna Funkcija: To pisalo je zasnovan tako, da deluje kot redni svinčnik.Pero ponuja natančno pisanje in risal izkušnje.Tilt-senzorska tehnologija vam omogoča bolj prosto občutek, ko za pisanje ali risanje.

Palm, Zavrnitev in Magnetno Priložiti: pisalo z anti-palm tehnologija na dotik, omogoča vaš iPad za samo prepoznavanje pisalo nasvet.Lahko dal roko na zaslonu, medtem ko risanje ali pisanje in izkušnje, naravni občutek za risanje ali pisanje.In da ima ravno rob, ki pripisuje magnetno vaš iPad, bolj priročno za prevoz in organizacijo.

Visoko Občutljivost in Pixel-Odlično Natančnost: konice peresa z visoko odzivnostjo, nizke latence in brez hrupa.Je zelo primeren za risanje, risal, barvanje, note-taking, PDF, označevanje itd.Nadgrajena konica zagotavlja pixel-ravni natančnosti, brez skrbi, brez vse vrstice ali podrobnosti, ko je pisanje in risanje prosto.

Vrh dotik stikala 715A

Vrh izklop 732

Vrh izklop 740

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka Weikdury
Uporaba Znamk Za Apple
Material Kovine
Certificiranje ce, FCC, RoHS, KC, WEEE
Paket Da,
Poreklo Celinska Kitajska
Zaslon Kapacitivni Zaslon

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5