Opis

Opis izdelka

Znamka:Mcao

Item ID:TJ6127

Ime Izdelka:Dolgo Plišastih Namizni Tekač

Material: Poliester

Vzorec:Trda

Paket Vključuje:1*Plišastih Namizni Tekač

O tej postavki

✦Poliester

✦Fancy-up mizo, stol, kavč ali postelja z MCAO neverjetno specializiranimi za umetno krzno tekač.To ustvarja dramatično eleganco s prekrasnim specializiranimi za umetno krzno, prirezovanja in super toplo in vabljivo elegancija, ki dopolnjuje vsakodnevno tabela nastavitev.

✦[KRZNO GRADIVO]:Plišastih Krznen mehko namizni tekač iz umetno mongolsko krzna, ki so namenjeni na vrh strani, ima debel ,eleganten in bogat, in zadnji strani z isto barvo poliester.Ta tkanina ima posebno varnostno da imajo krzno, skupaj z uporabo posebne tehnike.

✦[MULTI-UPORABO]:To je idealen za vašo jedilno mizo, bife, konzolo ali kava miza,plišastih oblikovalec vrgel odeje,Luksuzni oddih Krzno, Posteljnina,vse Praznik dekor, in ga¡e ne samo ovčje kože dekor jedilno mizo, temveč tudi dobro za mizo čaj, čevelj, kabinet, in TV stojalo dekor,super darilo ob housewarmings, prazniki ,rojstni dnevi in vsakodnevno uporabo.

✦[PERFECT SIZE]:Več velikostih, da izpolnjujejo različne dekor, posodobitev kateri koli prostor, super za dodajanje nekaj rock-zvezda-zgleduje glamour in Češki slog v vaš najljubši prostor ali tabelo nastavitev.

✦[PRANJE NAVODILO]:Krzno Runner lahko stroj opere,jih shranite v omaro, da ni izpostavljen svetlobi.Hranite stran od katerega koli vira toplote.Ne, iz železa ali pare in ne uporabljajte udarec za lase, samo obesite, da se posuši.

Luksuzni Domov Dekoracijo

MCAO Bohemian mongolsko Pomlad Specializiranimi za umetno Krzno, Namizni Tekač

Dodate Razkošje in Stil

Razmetanje Elegancija Slog Luksuzni Namizni Tekač

Iz Specializiranimi za umetno Krzno mongolsko

Featuring mongolsko specializiranimi za umetno krzno,, to zbirko je, kot stilsko, kot je udobno in idealno za kopiranje, do naslednjega, da z dobro knjigo in skodelico čaja!

BARVA: Bež & Pink & Light Kava& Navy Blue&Svetlo Modra

PRANJE NAVODILO:Pralni stroj ali ročno, suh zrak!

Uživajte Svoje Življenje z Razkošnim

✔Edinstvena Slog

✔Zaupanja vredna blagovna znamka

✔Najboljše Storitve

⚜Premium Specializiranimi Za Umetno Krzno

Tekstilni in plišastih naše faux krzna, ki je primerljiva s pravega krzna, vendar je veliko mehkejša.Umetno Krzno je pot bolj poceni od pravega krzna, poceni in 100% prijazno živalim.

⚜Dodaj sodobno eleganco Občutek

Izdelane z izjemno mehko specializiranimi za umetno krzno, z krasijo srebrne luksuzni oddih, par ta kos z srebrne posode za razkošen videz.Dodajte očarljiv in teksturo, da vaš vse tabele, s to izvrstno namizni tekač

⚜Multi Funkcijo

Specializiranimi za umetno krzno, namizni tekač s preprostim in lepe slog, videz preprosta in velikodušno, zelo primerna za vašo jedilno mizo, bife, konzolo ali kava miza,plišastih oblikovalec vrgel odeje,Luksuzni oddih Krzno, Posteljnina,vse Praznik dekor in vsakdanjo rabo

⚜MCAO mongolsko Bohemian Specializiranimi za umetno Krzno, Namizni Tekač je zasnovan tako, da kopirate videz in teksturo pravi živalskega krzna.

⚜To veliko tkanina z uporabo najbolj iskan po specializiranimi za umetno krzno.To se lahko uporablja doma in komercialne namene!

To je popoln dom dekor in primeren kot centerpiece dekoracijo na karkoli !

Dodatne Informacije

Številka Modela TJ6127
Uporaba Doma, HOTEL
Material 100% Poliester
Poreklo Celinska Kitajska
Tehnika Pleteno
Vzorec Tipa Trdna
Vzorec Vezene
Blagovna Znamka MCAO

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5