Opis

Opis izdelka

Motorno kolo, Scooter Oklep Spojler Winglets Dinamično Krilo Kit Aerodinamične Winglets Za Honda Suzuki Yamaha Kawasaki Motorna kolesa lahko tudi "mala krila" - motorno kolo, organ, določen krila komplet!Motorna kolesa so zdaj vedno bolj prizadevajo aerodinamiko.Na H2/H2R ima tudi napravo.

Fiksno krilo kit je nameščen nad sprednji del avtomobila in na obeh straneh motorja.Namen je, da omejuje močna moč in preprečevanje sprednji nehote vzdignjen, povečano downforce za izboljšanje stabilnosti.

Ohraniti uravnoteženo in varno vožnjo!

To univerzalno fiksno krilo design, ni treba spremeniti drugje.Osnova je ukrivljen in je lahko pritrjena na loku večini modelov.To ni omejena na model.Tako dolgo, kot loka, je podobno ali enako, ga je mogoče namestiti.

Prav tako lahko barve sebe, tako da barva in telo shell barve so bolj integrirane v eno, na videz je bolj pritegne, majhen denar za izboljšanje velike vizije!

Vgradnjo:

Univerzalno za Najbolj motorno kolo.

Material:plastika

barva:črna

Vsebina Paketa:

1 par * strani winglet (levo in desno)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5