Opis

Opis izdelka

Značilnosti:

1. Veliko darilo idej: 5D DIY diamond vezenje je primerna za odrasle, starejše, otroke in umetnosti začetnike, lahko sledite navodilom za risanje digitalni simboli različnih barv diamantov.Izboljšanje: Vsak simbol in vsaka barva na platnu, je drugačen.Biseri so težko ločiti, in jo vstavite.

2. Doseči dober samo-izražanje: najboljša izbira, da zmanjša stres, doseči uspeh in bogatijo naš prosti čas.Izvrstno diamond slikarstvo kit se lahko izrazi dobre želje in ljubezen s prijatelji in družino.

3. Dolgoročno ohranjanje: visoko-kakovostna in visoko kakovostno olje slikarsko platno z lepljivo ozadju in super flash diamant.Končni nosorogovo diamond slikarstvo se lahko spremenijo za več kot 20 let.

Opis:

Najboljši dom dekoracija-se lahko uporabljajo za dekoriranje stanovanja, pisarne, hoteli, restavracije in bari, ki so okrašena z lepo sijoče kristalno diamanti.

Specifikacije:

Barva:multicolor

Vzorec:blue fox

Material: platno

Velikost:35*35 cm

Paket Je Vključeno:

1 * 5d diamond slikarstvo

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Dodatne Informacije

Element Teža 138.0000g
Barve Multicolor
Poreklo Celinska Kitajska
Vzorec blue fox

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5