Opis

Opis izdelka

Kozmetični Vrečke Jasno Zadrgo Torba Ženske Lepoto Ličila Organizator Pregleden Potovalna Torbica, Toaletnih Pranje Organizator Stadion Odobren Jasno, Denarnice popolnoma v skladu z Stadion/Kraj je Jasno, Vrečko Politike, s čimer boste dobili lažje in hitrejši dostop do različnih športnih prizoriščih in prizorišča

[Trajne]Ta lahko imajo veliko stvari, to je vzdržljiv, vendar ne preveč debel in se počuti trd in tog; enostaven za čiščenje.

[Funkcija]Z zgornjo ročico in nastavljivo ramenski trak (26 - 52 cm v dolžino / o 66.0 - 132.0 cm), ga lahko uporabljamo kot torbici, torbici, torba, sklopka ali crossbody vrečko.

[PRIMERNA ZA VEČ PRILOŽNOSTI]To jasno messenger torba je dovolj velika, da nosijo mobilni telefon z prenosni polnilec, denarnico, ključe, očala, nakit, itd., primerna za športna igrišča, igrišča, nogometne igre, športne prireditve, zabave, itd.

barva:Bela / Črna

Material:PVC

velikost:22.91 x 11.71 x 6.20 cm

Vsebina Paketa:

1 x vrečko za Shranjevanje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska
Glavni Material PU

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5