Opis

Opis izdelka

1. Glavni Krtačo:Nadomešča obstoječe sesalnik je obrabljen krtačo.Dobili nazaj v tek prste skozi čisto preprogo spet

2. HEPA Filter:Filter lahko zmanjša prah.prestreže velik smeti in odpadkov,Filter za fini prah, filtriranje in čiščenje prahu, ki nastaja pri droben prah in bakterije in zmanjšanje sekundarno onesnaževanje zraka .

3. Mop krpo: globinsko čiščenje, Močno vodi zaklepanje, močno absorpcije vode, manjši vodni madeži, zbiranjem tla čista, Absorbira vodo enakomerno in ohranja vlažno, za dolgo časa

4. Vrečko za prah:tako, da vas ni strah, uhajanje, tako da vsakdo lahko jo uporabite s mir uma,Veliko zmogljivosti za zbiranje smeti, dlake, prah,ozemljitveno čist kot nov.

5. Stransko Krtačo: Stransko krtačo lahko gredo globoko v vogalih in robovih, da se odstranijo več umazanije, prahu in delcev,ki so izdelani posebej za anti-twining med čiščenje, enostavno zbiranje lase in dirts vendar posodablja twined z dlačicami.

Primeren Model : ZA Roidmi VEČER Plus Robot sesalnik

Enostaven za namestitev ,brez potrebe, da bi porabili dodatno energijo in čas.

Pripravljen za uporabo, je priročno, higiensko in varno ,učinkovito čiščenje.

Mehko in nežno, ne Bo škodilo talne površine.Primerna za trd les, laminat, marmorja, keramičnih ploščic, lesa in drugih površin, preproge, itd.

barva:barvno Fotografijo

Material:plastika

Vsebina Paketa:

1 x roller krtačo

1 x filter

2 x krpe

8 x vrečke za prah

4 x robčki za enkratno uporabo

4 x stranski ščetke

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5