Opis

Opis izdelka

Priročnik Konica Svedra - Ročno Vrtanje Kopač Konica - Na Prostem Sveder Sveder Bushcraft Preživetje Orodja Za Sekljanje Kampiranje Paketi

Bullet Točk:

1、Oster Dizajn: strokovno grind vsaka spirala s self-prisluškovanje pilotnega modela, oster in kot nalašč, zelo priročno za ročno vrtanje. 2、Vzdržljiv Material: je izdelana iz visokokakovostnega kaljenega oksidira jeklo material, ki je čvrst in vzdržljiv.

3、prave Velikosti: Primeren za večje lesene palice za pridobitev večji navor in lažje vrtanje!

4、Kampiranje Preživetje Orodje: Vrzi jo v džungli obrti nahrbtnik kot najboljši džungle obrti orodje, namesto druge ročne primitivnih orodij in jungle plovila za preživetje orodja!

5、Več Uporabe: uporablja v plute/zelena lesa projektov, kot so ribe pasti, stoli, kladiva, lestve, javorjev sirup pipe, preživetje in zavetišč.

Vrgel jo v džungli obrti nahrbtnik kot najboljši džungle obrti orodje namesto druge ročne primitivnih orodij in jungle plovila za preživetje orodja.

Material: ogljikovo jeklo Velikost: premer=2,5 cm/1 palca, širina=4 cm/1.5 cm, skupna dolžina=16 cm/6.2 palčni rezanje premer=2,5 cm/1 palca

Teža: 245g

Seznam: 1*Vrtanje orodje

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka VAHIGCY
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Certificiranje FCC
Material Visoko Ogljikovega Jekla
Uporaba Les Vrtanje
Vrsta Jedro Drill Bit
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5