Opis

Opis izdelka

Dragi prijatelj, to je vesoljna, morate izmeriti vaš volan premer, In potem kupiti, tako najbolj natančno, Smo 38 cm in 40 cm ,Hvala vam!

Značilnosti:

Polno ime ultrafini vlakna, usnje je "izredno majhnih vlaken ojačanih usnje".To je najboljši ponovno ustvari usnje.Tehnični izraz za ultrafini vlaken, usnja, ki se imenuje "poliuretan".Videz izredno majhnih vlaken, usnja je najbolj všeč, naravno usnje.Nekateri uspešnosti je celo boljši od naravnega usnja, kot tudi debelina, solzenje moč in barvo, svetlost, itd.

Specifikacije:

Barva: Črna/Siva/Beige

Velikost: 103.9 x 10.38 cm (Dolžina x Širina) , ustreza volani z zunanjim premerom 37~38 cm

Teža: 70 g

Material: ultrafini vlakna, usnje

Vsebina paketa:

1 x Volan Pokrov

1 x Iglo

1 x Nit

Odpremo in Ravnanje 1.Naročila, bo poslana v roku 3 delovnih dan po plačilu izbrisani.Vsi predmeti, ki bodo pregledani vnaprej pred pošiljanjem. 2.Čas obdelave, ki bi lahko podaljša, če je vroče nakupovalno sezono,kar koli, prosimo, obrnite na wit nas. 3.Vsi smo nizko izjava.Če morate prijaviti actualvalue.prosimo, da nas kontaktirate 4.Če blago prispelo lokalnih proizvodov, tarife, morajo stranke plačajo. 5.Če vaše mesto je oddaljena območja.mi bomo poslali drugih dostava ali Kitajska post( dostava 30-60 dni).če se vam še vedno zahteve pošiljanje Hitrega Dostava.mi zaračuna za Daljinsko pristojbina Garancija: Vsi Predmeti, ki So na Voljo 1 Leto,Če Obstaja Nekaj Težav Z Izdelki, Vračilo Bo na Voljo S Paypal Ali Vsezate.si Sistem Ali Pošiljanje Polno Novih Predmetov Znova.Opomba: Ne Garancija Voljo, Če Obstaja Kakršen Koli Povratne Informacije, Manj Kot 5 Zvezde, Preden Sporočilo.Povratne informacije: Mi ne cenim vsak strank. 1.Če ste zadovoljni z da,prosim, pustite nas vseh 5 star dobre povratne informacije. 2.Če imate kakršne koli težave s parcelo prosimo, da stik z nami, da bi sporočilo, ki na prvi,, bomo poskušali naši moči, da reši težave.

Dodatne Informacije

Element Teža 10g
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Vrsta Materiala PU
Postavka Vrsta Krmiljenje Kolesa & Volan Zvezdišča
Postavka Višina 2cm
Ime Modela Krmiljenje Kolesa & Volan Zvezdišča
Postavka Dolžina 15cm
Element Širina 5cm
Postavka Premer 7.5cm
Poreklo Celinska Kitajska
Posebne Funkcije Krmiljenje Kolesa & Volan Zvezdišča

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5