Opis

Opis izdelka

Opomba:

Zgornje je citat za par luči, ki je primerna za avto.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, hvala vam!

Brez&Z Vključite Pomožne Luči

Opis :

Nadgradnjo pas se uporablja Za 2017-2020 Honda CRV (Halogenske Žaromete nadgrajeno na LED Žarometi) na sliki spodaj.Z Vključite Pomožne Luči.

Varnost:

Vsi priključki so bili seznanjen in povezan neopazno, tako da ni treba skrbeti za hidroizolacijo.Ožičenje pas je debelejši od originalne napeljave pas, in ni nobene potrebe, da se premaknete vse žice, telesa in žarometi, in ni treba skrbeti za varnost žice.

Pogoji Pogoji in Garancije:

1.Smo preverjanje vseh elementov pred pošiljanjem, če ste prejeli nepopravljivo okvarjen element, nas prosimo obvestite v najkrajšem možnem času.

2.Če je predmet, ki je v okvari, vzemite fotografijo, da nam pošljete takoj, lahko izberete vračilo kupnine ali sprememba novega, in po pogajanjih.

3.Postavka barve prikazane na fotografijah je lahko nekoliko drugačna, na drug računalnik, monitor,hvala za vaše razumevanje.

O pošiljki:

1. Dobavljeni izdelek v 1-3 dneh po tem, ko je plačilo potrjeno.

2. Večino postavk, ki bodo dobavljeni z Vsezate.si Standardna Dostava / ePacket / China Post Registriranih Air Mail, itd.

3. Prosimo, navedite pravilen naslov (Vključuje Zip Kodo in Telefonsko Številko), je zelo pomembna za dostavo pošiljk.

Čas Dostave:

Rusija / ZDA , Približno 15-25 dni.

Evropske , Približno 15-30 dni.

V Kanado / Avstralija, O 18-35 dni.

ZA druge države, O 18-39 dni.

Če potrebujete element nujno,prosimo, plačati za ladijski promet pristojbina, da izberete fast shipping, kot so DHL, Vsezate.si Premium Dostave,traja približno 4 -15 dni.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni ,smo iskreno upam, da lahko pustite nas pozitiven komentar ,Vaš pozitiven komentar je zelo pomembno za naše podjetje.Vaši pozitivni komentarji so nas motivira, da narediš bolje!Postrežemo vas z vsem srcem .Hvala.

Dodatne Informacije

Način namestitve Igra in plug
Poreklo Celinska Kitajska
Atribut z Vključite Pomožne luči
Postavka Vrsta Svetlih Linij
Certificiranje NOBEN
Leto 2017-2020
Ime Modela Za HONDA CRV 8 Zatiči
Blagovna Znamka REPACK
OEM ŠT. Od Halogenske Za LED

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5