Opis

Opis izdelka

Sublimacija Prazno Keychain Krog Prenos Toplote Keychain Kovinski Plošči obeske Debel, Sublimacijski Foto Keychain Dodajanje slik: Samo uporabite sublimacijski tiskalnik, ki ga želite prenesti svoje vzorce in fotografije, ki jih želite ustvariti keychain, kot darilo za družino, prijatelje in ljubitelje.

Več rabe: Krog prenos toplote keychains so primerna za sorte priložnostih, kot so rojstni dan stranke, materinski Dan, poroke, poletni tabori, Božič, noč Čarovnic in še več.So lahko prav tako je treba sprejeti, da okrasite tipke, torbe, nahrbtniki in drugih predmetov.

Sublimacija način: zaslužiti vaš najljubši ali smiselno vzorec in ga natisnete na aluminijasto ploščo pritrjena z sublimacijski tiskalnik, nato peel off lepilo na hrbtni strani kovinsko ploščo in jo držijo na krog keychain.

Opomba: Tiskanje odtrgajte zaščitno folijo na aluminijasto ploščo pred primerne sublimacija temperatura je 360-380 stopinj Celzija za 60-80 sekund

barva: kot prikazano

Material: kovina

Vsebina Paketa:

12 x Sublimacija prazno keychains

/

9 x Sublimacija prazno keychains

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Kovinska Barva NOBEN
Kovine Tipa srebrna
Strani Kamna NOBEN
Poreklo Celinska Kitajska
Certifikat NO
Postavka Vrsta Obeski
Element Teža 20g
Glavni Kamen NOBEN

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5