Opis

Opis izdelka

Hitro In Učinkovito Tkanine Brivnik - Ta tkanine odstranjevalec zunanja oblika dvojina-glavo design, ki omogoča, da zareže presežek svoboden niti, puh kroglice, in gladko krpo, da lažje depill in defuzz vaša oblačila.Z dvema visoke hitrosti motorjev, defuzzer vam lahko pomagajo, da se znebite vsak bit krzno in daje pilled, fuzzy oblačila svež videz v samo nekaj minutah.

Primeren Za Vse Vrste Tkanine - To je preprost za uporabo fuzzball brivnik je zelo nežen, na večini materialov.Lahko jo uporabite na večini vrst oblačil, vključno s puloverji, kavči, dokolenke, posteljnina, tapetništvo, lep in močen prej, in jersey tkanine.To vam lahko pomaga rešiti vaše oblačila iz vseh fuzzballs in vlaken, kar jim daje priložnost, da zasije spet.

Vsestranski in Praktične Design: compact velikost in akumulatorski design omogoča enostavno uporabo na velikih ali malih pohištva, kot tudi.Za razliko od drugih gladko odstranjevalci, ki jih zamenjajte baterije pogosto, ta puh depiller funkcije polnilna 2500mAh baterije, ki pomaga zmanjšati stroške baterije, medtem ko pomagajo, da vaša oblačila videti dobro vzdrževana preprost način.

Trajne In Elegantno Build - Na ročni tkanine brivnik uporablja dva velika-velikost 6-listi za žage, ki ne le pomaga hitro odstranite nitke, ampak tudi traja dlje.Baterije za ponovno polnjenje, ki je z 2 ur polnjenje (USB kabel priložen) deluje za skoraj 2,5 ure, zaradi česar je kot nalašč za odstranjevanje vlaken iz odeje za jersey tkanine.

Enostaven za Uporabo in Čiščenje, Samo pritisnite gumb za sprostitev nitke posodo odpre za enostavno odstranjevanje in praznjenje.To je kompaktna in preprosta naprava, ki se lahko prihranite tako čas in denar.

Barva: Bela+Siva / Vijolična / Črna

Material: ABS

Velikost: 17 x 11.3 cm

Vsebina Paketa:

1 x Tkanine Brivnik

1 x USB podatkovni kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Certificiranje NOBEN
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5