Opis

Opis izdelka

Opisi:

Te Dekorativne Pritisni in zatiči so iz smole glavo in kovinski točke, ne enostaven za preoblikovanje, in se lahko uporablja za dolgo časa.

Značilnosti:

1. Ljubka roža oblike, izdelani v daisy in rose obliko, da izpolnjuje vaše različne potrebe.

2. Mehke Barve: Naš ljubek palec žeblji prišel v 6 barvah: bela, temno zelena, svetlo zelena, modra, oranžna in roza.Daisy risalnimi žebljički so izdelani v 5 barvah.

3. Tako ljubek način, da okrasite vaš plute odbor, prostor, oglasni deski, in nakit zaslon odbor z nekaj ljubek barve.

Specifikacija:

Ime: Dekorativni Cvet Risalnimi Žebljički

Material: smole + kovin

Enotna velikost: o 1.6 x 1.6x0.95 cm/ 0.63x0.63x0.37in

Enotni teža: za 0,7 g

Pakiranje teža: 45 g

Pakiranje velikost: o 7x7x1.7 cm/ 2.75x2.75x0.67in

Seznam Vsebine:

1*polje Cvet Pritisni in Zatiči

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.[ Žive Videz ] Te Dekorativne Pritisni in Zatiči so lepe in živahne, zaradi česar se počutite dobro, kadar ste jih videli.Oblikovani so z čudovit cvetje, in res uljepšati sicer dolgočasno, plute prehrana na delu!

2.[ Zanesljiv Material ] Plute Odbor Zatiči so trajne in ne enostavno biti poškodovan, so narejeni iz smole in kovinski material.Cvetlični vzorec palice z zatiči skupaj z močno lepilo, zato jih ni enostavno padel, lep in čvrst.

3.[ Mehko Barv ] Naše Dvignila Palec Žeblji pridejo v 5/ 6 barv: bela, temno zelena, svetlo zelena, modra, oranžna in roza.Daisy risalnimi žebljički so izdelani v 5 barvah ( svetlo vijolična, roza, bele, roza, rdeče in belo), da izpolni vaše različne potrebe.

4.[ Enostaven Za Uporabo ] Ustvarjalnih Pritisni in Zatiči so izdelane v majhnih velikosti, česar enostaven za prevoz in shranjevanje, odstranjevanje čepov po uporabi in jih shranite v priloženi lahek in priročen primeru za lažji dostop.

5.[ Širok Aplikacije ] Ti Cvet Pritisni in Zatiči so kot nalašč za pisarno, prostor, plute odbor, oglasne deske, nakit zaslon odbora in delovne postaje.Srčkan urad dekor za ženske, bo vaš prostor pri delu bolj veselo in pisano.

Dodatne Informacije

Vrsta Standard Pin
Material Plastični
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5