Opis

Opis izdelka

Naravni 8 mm rjava Rudraksha Jasno, Kremen kroglice 108 vozel Ogrlica Blagoslovi Sedmih Čaker Umirjanje Obnoviti veliko Noč Classic Chic

Podrobnosti

Ročno postavka

Odprem iz malih podjetij v Združeno Kraljestvo

Ogrlica, dolžina: 60 Cm

Materiali: Gemstone, Les & matica

Verige slog: Bead

Opis

Kristali Kremena Jasno, Kremen Mala Ročno Vozlane Ogrlica Joga Ogrlica Meditacija Ogrlica Molitev Ogrlica Rudraksha Mala Molitev Kroglice Budistični Nakit Gemstone Duhovno Ogrlica 108 Noge Molitev Mala Ogrlica Tassle in Noge Ogrlica Ročno mala ogrlica Mala kroglica ogrlica

Lep Ročno izdelan Jasno, kremen (Crystal) in Rudraksha semena Mala

Kot nalašč za meditacijo, jogo ali pa samo, da se počutijo močne vibes z ogrlico.Ta mala je močno pozitivno energijo.

To je odlično darilo za duhovne prijatelj!

Oni so več kot le modna ogrlica, Male kroglice spodbujajo bolj miren um, telo in dušo.Tradicionalno uporabljajo v japa meditacija, kjer mantra je tiho ponovil 108 krat.

Mala ogrlica je sestavljena iz 108 kroglice, Jasno, kremen in Rudra semena. 108 število se šteje za sveto število.Uporabljamo Rudraksha za guru noge.

Kroglice so 8 mm

JASNO, KREMEN in je znana kot "Master Zdravilec" in bo povečujejo energijo in misli, kot tudi učinek drugih kristalov.To absorbira, trgovin, javnost in uravnava energije.

Jasno, Kremen črpa off negativne energije vseh vrst.To stanja in revitalises fizične, duševne, čustvene in duhovne letal.

RUDRAKSHA je seme določene drevesne vrste, ki je navadno raste na določeni nadmorski višini v gorah – predvsem v Himalayan regiji.

Rudraksha prikliče energije v telesu, ki se bori proti boleznim, zato izboljšuje splošno zdravje.Kot na Ayurveda, Rudraksha krepi telo ustave.Odstrani krvi nečistoče in krepi telo snovi.

Rudraksha se uporablja za odstranjevanje malefic planetarni učinek.Svojo moč prejemanje energije je ogromno in deluje kot rezervoar.To ne samo da sprejema energijo, prav tako je znano, za svetleče energije, neprekinjeno.

Dodatne Informacije

Fine ali Moda Fine
Obesek Velikost 8 mm
Priložnosti Stranka
Spol Unisex
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Veriga Tip Sklop
Vrsto Certifikata CNAS
Element Teža 10g
Številka Modela WW21052901
Postavka Vrsta Ogrlice
Strani Kamna Drugi Natrual materiala
Kovine Tipa NOBEN
Obliko\vzorec Kaplja Vode
Poreklo Celinska Kitajska
Slog Klasična
Certifikat Da,
Glavni Kamen Chalcedony

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5