Opis

Opis izdelka

ODLIČNO ZDRUŽLJIVOST: Ti nadomestni deli so združljivi z za iRobot Roomba s9 (9150) s9+ plus (9550) Wi-Fi povezane robot sesalnik.Delujejo kot velika kot original tisti, ki je kot nalašč compatibly in enostavno namestitev.

Dvojno multi-površina gume krtačo extractor valjev je zdaj 30% širša in bolj čiščenje z vsako mimo.Posebej desgned kotu strani krtačo s petimi roke, da zgrabi umazanijo in umazanijo iz globoko v vogalih in vzdolž stene.

Zamenjajte za irobot roomba filter vsake 2-3 mesece, da se ohrani roomba je čistilno delovanje.Stranska krtača omogoča, da Roomba, da doseže globlje v preproga za bolj temeljito čiščenje.

Ti nadomestni deli so izdelani iz kakovostne plastike, v celoti uporabljati učinkovitosti in trajnega filter in stransko krtačo materiala.Da za vaš iRobot Roomba robot, ki delujejo na maksimalno učinkovitost, hepa filtri, valji(naplavin centrifuge) in stranske krtače treba zamenjati vsake 2 - 3 mesece.

Prosimo, Upoštevajte: To ni iRobot Izvirnega izdelka in niso zajeti pod katero koli iRobot garancijo.V iRobot blagovna znamka in logotip so registrirane blagovne znamke zadevnih lastnikov.Kakršna koli uporaba iRobot blagovno znamko, model ali del oznaka za ta izdelek je narejen izključno za namene dokazovanja združljivosti.

barva: kot prikazano

Material: Plastika

Vsebina Paketa:

6 x 5 strani krtačo

1 par x dual multi-površina gume ščetke

6 x Hepa filter

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka Cikuso
Poreklo Celinska Kitajska
Certificiranje CE
Funkcija Za Suho in mokro
Življenjska Doba Baterije NOBEN
Moč (W) 50 w
Napetost (V) 220V

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5