Opis

Opis izdelka

Vintage Morskega življenja Tla Blazine Pokrov Acqutics Življenja Zvezda Hobotnica Meduze Conch Domu Dekorativni Kavč Vrgel Blazino Primerih

OPOMBA: beli del blazine pokrov fotografije dejanskega izdelka barva je naravno perilo barve ( Smetana, Bež)

Predmet:Acquatics Barve: Kot slike Velikost: 45 cm x 45 cm ( 17.5 palčni x 17.5 palčni) Prosimo, dovolite 1-2 cm razlika,zaradi ročnega merjenja.Slog:Vintage Material: Bombaž Perilo (Pralni pranje) Zadrgo: Nevidna Zadrga Package: 1x blazine pokrov (Brez blazine notranje vključen) svetujemo, da izberejo 2 izmed njih kot en niz za vaš domači kavč dekoracijo blazine.Opombe: 1.Cena tukaj je samo za blazine pokrov, ne vključuje notranjo.če potrebujete blazine notranjo, prosimo, preverite spodaj za to. 2.Dejanska barva se lahko manjše razlike zaradi luči fotografiranje in različnih računalniških zaslonov. 3.Brezplačne dostave se nanašajo le na "Kitajsko Post Navadne Majhne Paketni Plus",je le lahko spremljali package na Kitajskem regiji, vendar ne iz Kitajske.Ponavadi to traja 60 dni.Če ne morete sprejeti to, prosimo, izberite drug način dostave. 4.Prilagajanje in wholesaling so na voljo.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Mnogi načini plačila so na voljo na Vsezate.si tako daleč.Vizum, kreditne kartice,hitra bančno nakazilo, in brez povezave plačila( moneygram ali western union).Lahko izberete najbolj primerno, eno.Zaščititi svoje interese, Vsezate.si ne realease plačila, dokler ne prejmete paket in so zadovoljni z njim.

Bomo dostave elemente na naslov za dostavo, kjer ste ostali v Vsezate.si.Da bi lahko dobili vaše naročilo običajno,izpolnite svoj naslov za dostavo skrbno.

Ruski kupec, prosimo, da svoje polno ime ( ime, srednje ime, priimek) in podrobne naslov( Stanovanje Št.Ulica, Mesto,Regijo in Državo) Drugače, vaš paket verjetno se bo vrnil.

Mi bomo vaš paket po vaše bi plačilo v 5 dneh.To lahko traja dlje časa, če morate prilagoditi svoj blaga.

Na splošno , večina držav dostave časa, kot je spodaj , zaradi razlike poštnih serivce na različnih področjih , na nekaterih področjih lahko traja dlje.Če paketa ne pridete pravočasno, vas Prosimo, obrnite na nas, bomo rešiti problem skupaj.

Dostavo ruske Federacije običajno traja približno 45-60 dni.Prosimo, da se zaveda dolgo časa, preden bi.

Če ste zadovoljni z mojim elementov in storitev, prosimo, da naredite mi uslugo, da pustite pozitivne povratne informacije.Vaše dobre povratne informacije je zelo cenjeno.

Veletrgovci, ki bo toplo vabljeni!Imamo lastno tovarno,mnogi trgovci na debelo so bili kupijo veliko stvari iz naše tovarne.Mi vam bo dala dobro ceno in potem kakovosti bo guarance.Če ste dogaja, da nakup velike količine, vas prosimo, da nas kontaktirate o ladijski promet, plačila in poseben popust!

Dodatne Informacije

Vzorec Tipa Živali
Material Perilo / Bombaž
Vzorec TISKANE
CN Zhejiang
Hrbtna Stran Barve Naravno Barvno Perilo
Uporaba Sedež, Dekorativne, Stol, avto
zadrgo Nevidno
Tehnika Tkanine
Številka Modela Acquatics
Poreklo Celinska Kitajska
Slog Navaden, Letnik

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5