Opis

Opis izdelka

Laboratorij neprekinjenim Ultrazvočno Procesor za Razprševanje, Homogenizing in Mešanje Tekočine Kemikalije

I. Uvod

Z ultrazvočno napajanje ustvarja visokofrekvenčne električne signale, ki se uporablja za piezoelektrični kristali v pretvornik, kjer se je spremenilo na mehanske vibracije.Vzdolžni vibracije so ojačan s sondo in posredovati čiščenje tekočin, ki jih sestavljajo namestnik predelave in rarefactions.Ti nihanje tlaka ustvarjanje mikro mehurčkov, ki razširite med negativnega tlaka, izleti, implozije in nasilno med pozitivne izlete.Kot mehurčki, propad, na milijone udarnih valov, extreme v tlakih in temperaturah, ki so nastala v implozija strani.Ti visokega tlaka in temperature, se lahko učinkovito uporablja za pridobitev čiščenje rezultate.

Z ultrazvočno čiščenje opreme, ki se lahko uporabljajo za elektronske komponente, silicij polprevodnikov, elektronski odbor, optične leče, avdio magnetno glavo, elektronske naprave, kamere, naprave, komunikacijska oprema, medicinska oprema, medicinski delovanje naprave, steklo naprave, fine mehanske komponente, Biologije HPLC, fizike, kemije in medicine.

II.Značilnosti

1. Natančen in priročen digitalni prikaz in krmiljenje.

2. Digitalni zaslon lahko kažejo izhodna moč neposredno.

3. Izhodna amplituda lahko nastavite od 0% do 100%.

4. Dve možnosti: Interval impulz prilagoditev & konstantno izhodno.

5. Impulzna širina in časovni interval je mogoče ločeno nastaviti.

6. Svoj števec nadzorovan in lahko izklopite samodejno, ko nastavite čas je odplakne.Ga lahko izklopite, kadar je to potrebno.

7. Različne vrste converter, ki so na voljo.

Tip Moč (w) Izhodna Amplituda na Voljo Pretvornik UCE-100UP 100 1/8"3/16"1/4" 100ul~80ml 1%~99% UCE-150UP 150 1/8"3/16"1/4" 100ul~100 ml 1%~99% UCE-250UP 250 1/8"3/16"1/4" 100ul~200 ml 1%~99% UCE-500UP 500 1/8"3/16"1/4"1/2" 250ul~500 ml 1%~99% UCE-800UP 800 1/8"3/16"1/4"1/2"3/4" 250ul~800ml 1%~99%

IV、Uvod sprednja plošča

1. Zaslon s tekočimi kristali

2. Max.intenzivnost: gumb je nadzor ultrazvočno izhod intenzivnosti.Ima 4 stopnje: 20%, 30%, 60%, in 100%.

3. Intenzivnost: lahko spremenite od 0-100% območij.

4. Število vnesla gumb

5. Start/Stop: delovanje ali stop.

6. Način: gumb spremeni med impulz prilagoditev in konstantno izhodno.

7. Impulz: nastavite izhodno amplitudo v stalno delovanje.Imputting številko lahko nastavite čas.

Impulz široko je od 0,1 do 9.9 sekund.

8. Timer: Zaslon prikazuje nastavitev ure in preostali čas v minutah in sekundah.

Obvestilo: Interval impulz modulates lahko preprečite akumulacijo preveč za ogrevanje na tekoče in tako lahko ponudi bolj učinkovit rezultat.

Obvestilo:Nad močno izhodna moč bo škoda vitko pretvornik, zato vas prosimo, izberite položaj v skladu z naslednjimi povpraševanje:

1/8 pretvornik niz"20%"; 1/16 pretvornik niz"35%";

1/4converter niz"60%"; 1/2 pretvornik niz"100%"。

V. Zadnji plošči

1. Sonda povezave plug

2. Nožno stikalo povezave plug

3. 9-iglo com

4. Vtič

5. Fan kletko

6. Temperatura narečje

7. Senzor Temperature povezave plug

8. Je nastavljena temperatura

9. Stikalo

Obvestilo : nožno stikalo in gumbi nadzorne plošče nadzor proizvodnje instrumenta ob istem času, po nožno stikalo vstavite v plug.Če instrument na delo, prosimo, nastavite gumb (čas in izhodna amplituda) in izhod prvič, in nato pritisnite nožno stikalo.

VI.Priprava pred operacijo

Obvestilo: Če je instrument, ki se postavi na hladno ali vroče okolje, za dolgo časa, prosim, počakajte za trenutek, dokler sobni temperaturi.

1. Prepričajte se, da je gumb za vklop "OFF"

2. Priključite napajalni kabel.

3. Če druge pretvorniki, ki so potrebna, prosim spremenite "Nasvet" na sondo z pritrjen ročaj in gume kos, in namestite nov pretvornik za sonde.

Obvestilo:

4. Namestitev pretvornik, sonda, ki se deli na lab podporo ali v ohišje.

5. Povežite pretvornik kabel za povezavo enota.

6. Prepričajte se, nožno stikalo je priključitev z vtičem.

VII.Kako uporabljati

100W 、 250W 、 500W 、 650W 、 800W 、 950W 、 1200W Priključitev pretvornika in sonde:

Delovanje korakom: Priključite napajalni kabel, preverite, ali je gumb za vklop "ON".Nastavite max intenzivnost, čeprav gumbi na plošči.Maksimalna intenzivnost instrument je 30% max intenzivnost v tovarni.Izbirate lahko pravilno max intenzivnosti.Če želite spremeniti instrument delovni način, prosimo, pritisnite tipko "mode" gumb in nato pritisnite "1/Y" tipko ali "0/N" gumb za izbiro instrumenta delovni način.In nazadnje, prosimo, pritisnite tipko "Enter" gumb.Prosimo pritisnite gumb "Mode" gumb in nato prosimo pritisnite gumb "Časovnik" gumb, da nastavite skupno delovni čas pritisnite številske gumbe na sprednji plošči.Končno pritisnite tipko "Enter" gumb.Če želite spremeniti čas v impulza delovni način, prosimo, pritisnite "Clear" gumb v pest.Drugič, prosimo, pritisnite številske gumbe, da nastavite čas trudi, da bi pulse način in čas za impulz off.Končno pritisnite tipko "Enter" gumb.Če je pretvornik je ultrazvočne vibracije, prosimo, nastavite max intenzivnost na 35% max intenzivnost in nastavite melodijo vijakov počasi.

Intenzivnost ultrazvočni čistilec, je odvisno od izhodne moči.To je krmiljen prek intenzivnost gumb na sprednji plošči.Kot oviranje sonda, ki se je okrepila moč, potrebna povečuje.Moč naprava zazna, da je to potrebno, in samodejno poveča izhodno moč.Višje viscidity, večji premer nasvet ali višji tlak bo predstavljalo večje ovire, da sonde.Ki bo zagotovo povečala moč.Obrača na "Intenzivnost gumb v smeri urinega kazalca ne pomeni, prevoz večjo moč za vzorec, le če ob obstrukcijo, da je sonda, ki je dovolj velika.

Dodatne Informacije

G. W(kg) 30 KG
Ime ultrazvočno mobilni drobilnik hrupa
Garancija 1 Let
Uporaba emulsification, ločitev, Razpršenost, Homogenization
Kraj Izvora peking, kitajska
Pakiranje papir embalaža
Stanje Nova
Moč 300W
Frekvenca (KHz) 20KHZ
Številka Modela ultrazvočno mobilni drobilnik hrupa
Napajanje AC220V
Vrsta Ultrazvočni Čistilec Deli

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5