Opis

Opis izdelka

Po meri Prenosni Šolsko Torbo Rastlin Lenivec Tiskanja Vrvico Žep Nahrbtniki za Študente, Čevlji, Vrečke Visoke Kakovosti Priložnostno Darilo Potovanja

VELIKOST

Naša torba vrvico je unisex z dimenzije 33 cm x 38 cm, ki je dovolj velika, da nosijo različne predmete, kot so športna oblačila in obutev, rokavice, športne brisače, plavanje opreme, in dnevne potrebe.

Večjo trpežnost in udobje: Naše vrvico nahrbtnik je izdelan iz visoko gostoto poliester, kar je zelo trpežna in lahko zdrži vsakodnevno obrabo.Vrvico zaprtje vam omogoča, da hitro shranjevanje predmetov in zlahka spravil in jih vzeti.Debelo vrvico preprečuje ramenih od tega, da strangled in pomaga zmanjšati breme na ramena.

Pralni stroj: Stroj je treba za vsako vrvico za zavezovanje vreče.Ti vrvico za zavezovanje vreče so pralni stroj, je priporočljivo, da uporabite blag detergent in obesite, da se posuši!Namen: Ti vrvico nahrbtniki so zelo primerne za šole, telovadnice, športne, joga, ples, potovanja, carry-on, prtljage, kampiranje, pohodništvo, timsko delo, usposabljanje, itd.!Ta telovadba torba vrvico je tudi za moške, ženske in otroke, veliko darilo.

Namen: Ti vrvico nahrbtniki so zelo primerne za šole, telovadnice, športne, joga, ples, potovanja, carry-on, prtljage, kampiranje, pohodništvo, timsko delo, usposabljanje, itd.!Ta telovadba torba vrvico je tudi za moške, ženske in otroke, veliko darilo.

Zavezali smo se, da ustvarite edinstven in pomemben darila za fante in dekleta za vas, prinaša več sreče in zabave v vaše življenje.Vaše zadovoljstvo je naša največja opravljanje.

Kakovost storitev-zavezani Smo k zagotavljanju strankam z dobro nakupovalno izkušnjo.Če izdelek nima problemov kakovosti, prosimo, obrnite na nas in skupaj bomo rešili to za vas roku 24 ur.

Dodatne Informacije

Vzorec Obrat Lenivec Vrvico Za Zavezovanje Vreče
Obloge Materiala Poliester
Spol Unisex
Vzorec Tipa Živali Fotografij
Številka Modela sk6894/Obrat Lenivec Nahrbtnik
Glavni Material Poliester
Tehnika Drugo
Dekoracijo NOBEN
Zapiranje Tip NIZ
Postavka Vrsta Nahrbtniki
Slog Priložnostne
Kraj Izvora Kitajske (Celinska)
Dež Kritje, No
Zmogljivosti Pod 20 Liter
Zunanjost NOBEN
Prizori Telovadba, Na prostem, Dnevno, Šola, Nakupovanje, Plaža, Potovanja
Ročaj/Trak Tip Mehki Ročaj
množice Ženske, Punca, študent, najstniki, MOŠKI, Unisex
Izvajanje Sistema Arcuate Ramenski Trak
Poreklo Celinska Kitajska
Nahrbtniki Tip Softback

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5