Opis

Opis izdelka

Vroče Prodaja Moške Toaletnih Vrečko Večnamenski Veliki Sapacity Skladiščenje Vrečka za Potovalno Torbico za Moške Dvojno Zadrgo Odpiranje Vrečko

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1.Visoko kakovost Oxford krpo in nemoteno nepremočljiva oblog, lahki, dihanje, hitro sušenje, ne skrbi za vrečko in toaletni izdelki so mokre

2.To potovanje toaletnih vrečko zmogljivost je dovolj velika, da sprejme zobna ščetka, zobna pasta, šampon, brisača, krema za britje in drugih toaletni izdelki.

3.Lahko se uporablja ne le kot toaletnih vrečko, ampak tudi kot ličila vrečko.Obstaja zadrgo žep na strani za shranjevanje manjših toaletni izdelki in kozmetika.Potovanja toaletnih vrečko je primerna za različne scenarije, kot so potovanja ali telovadnici, šport na prostem, itd.

4.Stranski ročici bi potovalna torba za toaletni izdelki enostaven za prevoz.Ko ste na poti, za gospodarske ali rekreacijske, lahko dal toaletni pribor, vreča na vaše prtljage.

5.Na voljo v črni in mornarice, je tudi veliko izbiro kot darilo za vaš mož ali fant

Obvestilo:

1.Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

2.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Opis:

Material:PVC Usnje

Velikost:31 * 14*19 cm

Paket Vključuje:

1*Torbici

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Dodatne Informacije

Sestava Materiala PVC
Glavni Material PVC
Zapiranje Tip zadrgo
Postavka Vrsta Kozmetični Primerih
Element Širina 14cm
Postavka Višina 19cm
Poreklo Celinska Kitajska
Slog Normcore/Minimalističen
Vzorec Tipa Trdna
Kraj Izvora Kitajske (Celinska)
Oblika polje
Postavka Dolžina 31cm
Element Teža 260g

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5