Opis

Opis izdelka

Podjetje prejme daljinski upravljalnik prehrana, ki je primerna za anti-theft alarm, daljinski upravljalnik električna Okna in vrata, kontrola signalov, industrijske nadzor, električno krmilno vezje dvigalna oprema in podobno.Daljinski upravljalnik stikalo modul rele kontakt izhod neodvisno, je zelo primerna za neposredni nadzor vseh vrst obremenitev;Izdelki sprejme brezžično fiksno koda, tehnologije, vsesmerni, noninterference stikalo.Daljinski upravljalnik stikalo vezja, komponente, materiale lahko kupci kontrast

Delovna Napetost : 220V

Max obremenitev tok : 10A

Delovna Frekvenca : 315MHz/433MHZ

prosimo, upoštevajte, da tukaj je v set , ki smo jih naredili, je delo skupaj, preden smo ladjo, da vas , tako da vam ni treba skrbeti, kako pogosto so jih .samo nekdo, ki je kupil sprejemnik ali oddajnik sam ,mora skrbeti za frekvenco, da se ujemajo .

Sprejemnik občutljivost: : -105Db

Delovna temperatura : -10'C - +80'C

Izhod pot : Kratkotrajno.Preklop.Zapiranja je Nastavljiva po Skakalec na Sprejemnik .

Koda tip :Učenje kodo

Prenos razdalja:20-100 M

delovni/izhod pot

Jog/Kratkotrajno:

pritisnite gumb deluje /O N. odvijte prst na isto tipko stop/OFF .en kanal stikalo(sprejemnik), potrebujete enega gumba za daljinsko krmiljenje (oddajnik )

Self -zaklepanje/Preklop:

pritisnite gumb za enkrat deluje/VKLJUČENO .pritisnite isto tipko še enkrat, je stop/IZKLOP . (en kanal stikalo(sprejemnik), potrebujete enega gumba za daljinsko krmiljenje (oddajnik)

lnter-zaklepanje /Zapiranja : pritisnite gumb deluje/VKLJUČENO ,pritisnite drugo tipko stop/OFF . ( en kanal stikalo( sprejemnik )potrebujejo 2 gumbi daljinskega upravljalnika (oddajnik )

Učne Metode:

Pritisnite tipko za učenje gumb, to pomeni, da je bilo dajanje v študiji, ko je lučka, ki so utripala .nato pritisnete nobene tipke na daljinskem upravljalniku, da transmite signala .to pomeni, da je študij uspešno, če je vrednost kazalnika flash 2-krat, dokler lučka ugasne .

Daljinski upravljalnik (oddajnik)

Daljinsko Upravljanje:

Obratovalna Napetost: DC12V

Obratnih: 30MA

Frekvenca delovanja: 315MHz/433MHZ

Frekvenca Oddaljenost: 20-200 M

(prosimo, upoštevajte, da je idealna razdalja brez katerega koli blok in signal moti , da bi vzpon in padec približno 10%-50% z blok in signala ).

Opomba: 433mhz in 315 mhz, ki so na voljo ,315mhz bomo poslali, če ni povpraševanja na pogostost

pacote inclued:

A:

1 x Sprejemnik(s pokrovom) 1 x Oddajnik(z baterijo) B: 1 x Sprejemnik(s pokrovom) 2 x Oddajnik(z baterijo) C: 1 x Sprejemnik(s pokrovom) 3 x Oddajnik(z baterijo) D: 1 x Sprejemnik(s pokrovom)

4 x Oddajnik(z baterijo)

Dodatne Informacije

Številka Modela XLYA-803
Garancija 1 leto
Trenutno 10A
Blagovna Znamka xuanlongyuan
Kanal 2ch
Preklop Vrsta Daljinsko Upravljanje
Delovna Frekvenca 315Mhz/433Mhz
Certificiranje CCC
Delovna napetost AC220V
Postavka Vrsta Stikala
Daljinsko Razdalja 10-50 m
Kodiranje tip Učenje kodo
Značilnosti Učenje kodo

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5