Opis

Opis izdelka

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

[Prenosni namizni vlažilnik] Ta mini avto vlažilnik je majhna in lahka ki je enostaven za prevoz.To je primerna za spalnice, pisarne, dnevne sobe, avtomobilov in potovanja.

[Tiho delovanje/USB power] S zvoka-brez oblikovanja, je samo ustvarja zvok manj kot 35 dB, ki je zelo tih, daje vam popoln spanec.Lahko jo uporabite tudi z otroci in domače živali doma.Z USB moči vrat, lahko napolniti z računalniki in mobilni telefon.

[7 barv LED nočna lučka/avto vlažilnik] 7 barv LED noč svetlobe, vam bo dala več možnosti, da bi našli svoje najljubše barve.vlažilnik bo prineslo ultra majhnih vodnih kapljic in velika količina kisika ionov,podoživljajo suhi nos in grlo.Si lahko vzamete za poslovna potovanja in potovanja.

[En gumb za vse kontrole] Spray: en klik funkcijsko tipko, da spray neprekinjeno 4. 5 ur; dvakrat kliknite funkcijsko tipko, da spray za 9 ur na intervalih (3s).Noč svetlobe: pritisnite in pridržite funkcijsko tipko 1. 5 sekund, da vklopite 7 barv noč svetlobe način, pritisnite in držite gumb za drugo 1. 5 sekund, da se določi svetlobe; pritisnite in držite 1. 5 sekundah ponovno, izklopite nočni svetlobi način.Izbirate lahko barvo in okolje vam je všeč na ta način.

[inteligentni power off] Z inteligentnim anti-suho funkcijo, če ni dovolj vode po neprekinjeno teče za 4 ure, se bo previjanje ustavilo samodejno, tako da vas ne bodo motili med spanjem.

Barva: Bela / Črna

Material: ABS

Velikost: 72 x 72 x 133.5 mm

Vsebina Paketa:

1 x Vlažilnik

1 x USB kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Certificiranje NOBEN
Hrup 36db
Poreklo Celinska Kitajska
Vlaženja Metoda Megle Razrešnice
Napetost (V) 12V
Zmogljivosti 1.1-2.5 L
Moč (W) 25 W
Blagovna Znamka MARSKE

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5