Opis

Opis izdelka

Visok izkoristek in Izhodna 30 Watt LED Viličarja Svetloba, Svetlo luč, opozorila, pešcev in drugih vehicled od viličarja približuje slepi vogalih in zapiranja pol prikolice.

Močno Red-line luči so predvidene spredaj/zadaj/levo/desno konca vozila za opozarjanje drugih vozil druge vozečimi vozili.

Ustvariti red zone na tla, ta rdeči sij je vizualni indikator varne razdalje pešce je treba ohraniti med seboj in forklift.By bivanje zunaj tega območja, pešci boste preprečili poškodbe stopala in trčenja od zadaj koncu swing.

60 stopnjo poplavne žarek je odlično delo svetlobe, ki osvetljuje širok in kratek področjih.Enostavna namestitev,Trmast strojne in odlično svetlobo.

Primeren za, off road vozila, tovornjaki, atv', utv je, gradbena vozila, kmetije vozila, vozila.

Moč: 30W

Barva LED: Rdeča svetloba

Obratovalna Napetost: 10-80V DC

Nepremočljiva stopnja: IP67

30000 ur nad življenjska doba

barva: Črna

Material: Nerjaveče Jeklo

velikost: 155 x 43 x 60mm

Vsebina Paketa:

2 x Delo Svetlobe, Bar

2 x Nosilec

Koristen:

Hranite opozorilo za osebje lahko pustite delavcev uporabljajte z varne razdalje z viličarjem, zmanjšati potencial za katastrofalne nesreče;

Viličarjem ali drugih gibanje vozila, potisnite svetlo luč na tleh, naj pešcev vem viličarja v bližini.za viličarjem okoli delavcev in hodnika ljudi, to je velik varnost prednosti.

Prav tako preprečuje vozil, od trka s seboj, bi se izognili usodne poškodbe.

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Certificiranje NOBEN
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5