Opis

Opis izdelka

6er Maščobe Kolo za Disk Kolesa 90x25mm Tubeless Izposoja Kolesa FASTace DH 805 150x15 197x12 Maščobe Kolo Ogljikovih Dvojica steber TEKMI Govoril

Da bi zaščitili interese Evropskih strank, vam priporočamo, da uporabite XDB ali DPD kanal za prevoz.Naslednje je DPD ali XDB kanal povezavo Evropske transportne linije:

Opis Izdelka

Če videti želite, ni v možnosti, prosim, pustite sporočilo ali stik z mano, hvala

UD/3K/12K Kakšna je razlika

Razlike so predvsem za "videz"in "težo".UD je najlažji ,3K/6K/12K je za 0,5% več težji, kot UD je teža,saj je njihova tkanje načine ogljikovih vlaken so različne , je"ll vpliva na smolo sipkost, da bo celotno težo težji.Vendar je njihova togost je vse enako ,oglas vse smole v ogljikovih vlaken je enak ,ne glede na to, za katero videz.

Opomba: čas dostave je odvisen od kupca carinjenje čas ali višje sile.Če kupec ne prejme blaga, za dolgo časa, upam, da lahko kupec se obrnite na carinskih ali lokalni pošti prejeli blago v najkrajšem možnem času.Če ugotovite, da vam izdelek je zdrobljen, poškodovan ali opraskan, ko prejema blaga, prosim, post office, ki izda potrdilo škode čim prej, tako da boste lahko dobili odškodnino, hvala.

Poprodajne storitve:

Bomo preverili kakovost blaga pred odpremo.Če obstajajo nekatere nepričakovane težave, upamo, da bomo rešili problem prijazno s kupci preko naslednjih načinov:

1. Če je kakovost težav, kupec lahko vloži ugovor v 15 dneh po prejemu blaga, mora kupec predložiti dokazila, kot so fotografije ali videe v prodajalec, za identifikacijo.

2. Kupec prevzame polno odgovornost za umetna škodo.

3. Kakovost izdelka postopki predelave:

1) kupec vrne blago na nas in je odgovoren za vrnitev, ladijski promet pristojbina; po tem, ko smo prejeli blago, bomo poslali nov izdelek za kupca in plačati ponovno pošlji, ladijski promet pristojbina.

2) Vendar pa vrnjeni izdelek mora biti vrnjeno skupaj z vsemi spremljajočimi predmeti, kot so nalepke, embalaža, itd.Če vrnjen izdelek se uporablja, odprl, poškodovane ali izgubljene, se ne bo vrnil.Obstajajo tudi prilagojene proizvode, ki ne dovoli, da se vrne

taxi:

Plačevanje davkov je obveznost vsakega državljana, carinjenje je kupca odgovornosti, in kupec je odgovoren za vse davke.Zaradi davčnih zadevah, kupec noče sprejeti blago, in kupec je odgovoren za tovorni doma.

Povratne informacije:

Naš uspeh je odvisen od zadovoljstva, tako pozitivne ocene so za nas zelo pomemben.

Če niste zadovoljni z našimi izdelki, se obrnite na nas pred odhodom slab pregled.Bomo poskušali naše najboljše, da bi rešili vse težave.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo, ne oklevajte, da nam 5-star pozitivne povratne informacije.Hvala!

Mi dela 6 dni na teden, od ponedeljka do sobote 8:00-22:00 Peking čas.

Dodatne Informacije

Številka Modela GO-F690-25T
Teža 2548+/-40g
Poreklo Celinska Kitajska
Tlaka V Pnevmatikah 60 psi max
Blagovna Znamka YASE
Govoril steber DIRKA naper
Velikost 26", 26er
Uporablja Kolesa Gorska Kolesa
Zaključek sijajna mat
Zavorni Sistem Disk Zavore
Material Kolesa Ogljika
Širina 90mm width
Garancija 12months
STARI 150(135)x15mm 197(190)x12 mm
Zvezdišča FASTace DH 805
Globina 25 mm, globina
Ležaj Teža 125 KG
Končna sijajna mat
Material ogljikov T700+T800
Govoril napetosti 100 kp
Govoril Luknja 32h
Zunanjost 3k /UD /12k

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5