Opis

Opis izdelka

I. svetovne Vojne nemški Pruski Čelada Usnje Retro Čelade Nosljivi masko dekorativni cosplay prop

【opis izdelka】

V Pruski čelada je bil zasnovan za Pruski Kralj Frederick William in postal priljubljen v nemško članice.V vsaki državi, vključno z Baden, na Bavarskem, in tako naprej, izdelani svoje čelade.Seveda, bili so podobni.Zato, Pruski vojaški čelada lahko tudi imenuje nemška vojaška čelada.Lahko rečemo, da je Pruski čelada je spremljal vzpon Prusije (ali Nemčiji).To priča najbolj slavno obdobje tega velikega imperija, in seveda, njen poraz v drugi Svetovni Vojni.

Čelada je prikazano na sliki.Iz čistega debele cowhide, notranja podloga je tudi cowhide, čeljusti traku je tudi cowhide in strojne opreme je medenine.

Komentar: To se počuti zelo razlikuje od jekla, čelada, z nekaterimi podrobnostmi.Narejen je iz debele pravi cowhide parno obdelavo in kravjo rob je okrašena z bakrenimi robom.To je lepa, ali je okras ali igranje rekviziti.

Ogledate si lahko cowhide pore na razširjeni obraz ~

To je zelo udobno nositi, ta je vzmetenje, ne preveč omejujoče glave obod,

Ocenjuje se, da je 56-60 cm je primerno.

Drugi pogled na sliko!

【prikaza】

Spot za čisto usnje brado različica (ne medenina stanja)

Obe različici ladje naključno, z enako podrobnosti, razen za rahlo vrzel v brado.

Dostava

Trenutno smo sposobni odpremi parckage po vsem svetu!

Vrnitev & RefundaeProduct 1. Če ste nezadovoljni z našo blago, ki ga lahko uporabite za vrnitev ali vračilo kupnine v roku 7 dni po prejemu blaga. 2. Če je blago, ki ste jih receiveing ni isto kot opis ali imate kakovosti težavo, navedite dokaze, po naši potrditvi, vam je dovoljeno, da imajo razumni vračilo ali vrniti za izmenjavo.Feedbacks 1. Če ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami, bomo iskreno želi, da bi lahko nam odlične povratne informacije, da bo nam še veliko boljši v funkcijo, smo zelo hvaležni za vašo pozitivne povratne informacije in vašo podporo. 2. Blago, ki so vse v dobrem stanju, preden smo ga poslal, če je bilo kakršne koli okvare blaga, ko jo prejeli, je to lahko zaradi tranzita, se obrnite na nas kmalu, se bomo potrudili, da vam zadovoljivo rešitev.Spoštovani kupec, zahvaljujemo se vam za obisk, če imate nekaj poizvedbo ali vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate preko Vsezate.si sporočilo, mi ponavadi odgovori, da vam v roku 24 ur.Obvestilo: Če ste sporočilo nam na nedeljo ali na naš pravni počitnice, odgovor je lahko prepozno, bomo odgovor boste takoj, ko delamo, smo zelo za potrpežljivost in sodelovanje.

Dodatne Informacije

Material Spandex
Vir tip Film & TV
Številka Modela 89655
Posebno Uporabo Kostumi
Znaki morska deklica
Sestavine Vrh, Jakne, Jumpsuits & Igralne Obleke, Obleke, Plašč, Pokrivala
Spol Unisex
Postavka Vrsta Jakne & Coats
Ime Oddelka Za odrasle

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5