Opis

Opis izdelka

Če vam je všeč, drugi shippingments ,prosim povej mi.

Mi vam bo dala podrobnosti o ladijski promet, ki jih potrebujete.

Izberite tip izdelka:

Spodaj komplet:

Boste morali dnu kit, če: Obstaja ogrevan objemka žice, ki sega od zgornjega polovici gume objemka prirobnico.Ni druge motnje.Večina motornih koles, lahko uporabite spodnji komplet.

Top paket:

Potrebujete top kit, če so izpolnjeni naslednji pogoji: razlika med rezervoar za gorivo in plin, stanovanje pri zavijanju v celoti na desni je manj kot 1,5 cm (38 mm).Na spodnji polovici oprijem gume prirobnico je ogrevan oprijem kabel.

Opomba:

Če ne veste, kateri tip izdelka vaš motocikel je primerna za, prosimo, obrnite na našo spletno storitev za stranke pred oddajo naročila.

Chrome oprijem prirobnico, je treba odstraniti pred namestitvijo Lopute za Zaklepanje.Vrh Komplet se lahko uporablja po chrome oprijem prirobnico je odstranjena.Spodaj Kit lahko vpliva z uporabo kazalnika gumb na ohišju.

Trenja Blazine, ki so potrebne.

V GFYSHIP Dušilke za Zaklepanje je bil zasnovan za uporabo z trenja blazine.Trenja blazine lahko traja od kjerkoli na 3000 milj do 40,000+ milj.Na obrabo, odvisno od tega, kako pogosto obrnete plin, medtem ko je angažirano in če je vaš dušilke ohišja ima ostre robove, ki zbadanje na trenja pad.

Ki trenja pad bi morali uporabiti?

Trenja blazine pridejo v 3 različnih debelin.Vaš komplet je opremljen z ENIM od vsake velikosti, vendar boste le morali uporabiti enega pad v vaš Dušilke za Zaklepanje.Boste želeli začeti z najdebelejša trenja pad in videli, če se ujema med dušilke stanovanj in Dušilke Zaklepanje Zamašek Roko.Če se ne ujema, poskusite z naslednjo velikost navzdol, dokler ne najdete prave velikosti, da ne bi stik s polnim plinom, stanovanja, ko se oddaljuje.

Kam naj umestim trenja pad?

Priporočamo, lepljenje trenja pad ob zgornjem robu ustavi roko, vendar pa je za nekaj motorna kolesa, to ni najboljša rešitev.Če obstajajo kakršne koli bevels na vaše lopute, ohišje, ki bo motijo trenja pad v katerem koli delu vrtenja, potem Boste morali spremeniti položaj trenja pad da bi se izognili teh pobočjih.Včasih to pomeni, dajanje trenja pad nekaj milimetrov od zgornjega roba ustavi roko, ali ga postavite na skrajni desni ali levi strani ustaviti roko.

Ponudnik:

Za ZNAKOVNO Vse Modele w/o tovarni ogrevani ročaji VSE LETO

Spodaj komplet:

顶部套件:

Dodatne Informacije

Vrsta Spodaj Kit In Top Kit
Poreklo Celinska Kitajska
Motobike, Da Indijski, Husaberg, Kawasaki, Yamaha, SUZUKI, Honda, DUCATI, Harley-Davidson, zmaga, Zmago, Aprilia, BMW, Benelli, Mv Agusta, KTM, Univerzalni
Barve črna
Element Teža 0.2kg
Postavka Višina 0inch
Vrsta Materiala Izdelani iz trpežnega nerjavečega jekla in aluminijevih zlitin, Iz Trajne Iz Nerjavečega Jekla In Aluminijevih Zlitin
Postavka Vrsta Zajema & Okrasni Ornamenti
Ime Modela Za znakovno
Mesto montaže Drži trenja pad ob zgornjem robu Zamašek Roko
Posebne Funkcije Zamenljivi gumijasti vložki omogočajo uporabo z večino oprijem konfiguracije
Uporaba 01 Za ZNAKOVNO Vse Modele w / o tovarni ogrevani ročaji VSE LETO
Primerno Nastavi 01 Bodisi Kit
Element Širina 0inch
Postavka Dolžina 0inch
Blagovna Znamka GFYSHIP

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5