Opis

Opis izdelka

Opis:

POLNJENJE: Napaja z vgrajeno Li-Baterija, polnjenje prek kabla USB, kolo svetlobe bi lahko delali neprekinjeno 12 ur, vas rešim iz zamenjavi baterij ves čas.

7 Barv: Stalna osvetlitev/počasno utripanje/hitro utripati.Vse funkcije so nadzorovane s samo en gumb na svetlobo.V izključenem stanju, kratko pritisnite za vstop v načinu izberite barvo svetlobe, na pritisnite change ene barve: rdeča, modra, zelena, rumena, cyan, mavrica, 7 barv flash.Dolgo pritisnite pod vsako svetlobo način, da izklopite.V izključenem stanju, pritisnite in pridržite za 3 sekunde, da vstopijo v načinu s 25 vrste vzorcev s samodejno spreminja barvo.

NEPREMOČLJIVA: Z nepremočljiva design, ni treba skrbeti kolo luči, se bo poškodoval, ko jahanje v deževne dni, primerna za vse vrste vremenskih razmerah.

HITRO IN ENOSTAVNO NAMESTITEV: Izberite primerno velika hub pad (vključeni), da se držijo na notranji obroč svetlobe.Encircle svetloba v sredini hub, in nato trdno.Ne potrebujete orodja.

UNIVERZALNI KOLO LUČI: popolno varnost opozorilo in okrasnih luči za skoraj vsa kolesa, vključno Cestna Kolesa, Umazanije Koles, BMX, Hibridna Kolesa, in celo za otroke kolesa (Hub Premer: 32mm).

Specifikacija:

Material: Plastika

Velikost: širina-82mm/3.2 palčni, notranji premer,-32mm/1.3 cm, debelina-16/0,6 palca

Lithum zmogljivost baterije: 300mAh

Vzdržljivost Čas: Približno 8-12 ur

Light Color: 7kinds

Svetloba Vzorec: 25 vrst

Paket Vključuje:

1 Kos Kolo Središče Svetlobe

6 Kosov Izolacija Pad

1 Kos USB Kabel

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska
Napajanje Baterija
Vgradna Namestitev Kolesa Napere
Certificiranje CE

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5