Opis

Opis izdelka

Opisi:

Otroci Chore Grafikon spodbuja pravico navade v vaši otroci.Prepričajte se, da vsakdo ve, njegove/njene odgovornosti med tednom.

Značilnosti:

1. Brisanje particije: Snemanje in dosežejo cilje s svojo individualno chore tabla tabla set!

2. Svoje karte spodbujanje dosežek, ki jih prikazuje dokončanih opravilih, cilji, skupne naloge, in nagrada.

3. Magnetni nazaj, enostaven za uporabo in čiščenje.

Specifikacije:

Ime: Chore Grafikon za Otroke

Material: PET, kartice, magnet

Velikost: o 20x30cm/ 7.87x11.81in, Debelina: približno 0,6 mm

Seznam Vsebine:

1*Magnetni Chore Grafikon

2*Označevalcev

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.[ Graditi Self-Discipline ] Snemanje in dosežejo cilje s svojo individualno chore tabla tabla set!Suho Brisanje Chore Grafikon spodbuja doseganje s prikazom dokončanih opravilih, cilji, skupne naloge, in nagrada.

2.[ Prednostni Material ] Narejene raje gume magnet, HIŠNE film, papir in materiala, Magnetni Chore Grafikon lahko suho izbriše in je vodoodporna, ima izjemno trpežnost.

3.[ Create Organizirani Družinski Koledarji ] Suho Brisanje Chore Seznam je namenjen za pomoč pri vaši družinski člani se učijo umetnosti delitev odgovornosti in bivanje organizirano.Vsakdo ve, kaj so oni odgovorni za to.

4.[ Široko paleto aplikacij ] Magnetno in Suho Brisanje Odbor lahko uporabljate za pisanje število seznamov, kot chore seznam, zdroba načrtovalec, samopomoč kontrolni seznam, fitnes rutinsko organizator ali zdravila, porok, itd.

5.[ Enostavno Prilepite ] Se koristno učno orodje za otroke in najstnike, Vedenje Grafikon za Otroke Doma, je idealen za dom, vrtec, vrtcu in osnovni šoli.Uporabiti jo je mogoče za hladilnik in tabla.

Dodatne Informacije

Material Papir
Vrsta Projekcijska Tabla
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5