Opis

Opis izdelka

Vrh!-Prenosni Taborjenje Štedilnik, Backpacking Štedilnik Gorilnika,Mala Propana Taborjenje Štedilnik-Vključuje Goriva Posoda Adapter

[Prenosni Štedilnik] - Naše backpacking peč je zložljive modela, in enostaven za prevoz, to kompaktno in zložljivo kampiranje kuhanje set z lahkoto prilega v vaš nahrbtnik.Primerni za peko na žaru stranka, izleta, kuhanje na prostem, potovanja, pohodništvo, lov, backpacking, ribolov, pohodništvo, plezanje, ali drugih dejavnosti na prostem.

[Controlable Plamen] - Prenosni tabor peč je nastavljiv regulacijskega ventila za hitro največ toplote, lahko zavre vodo, hitro in učinkovito, v kratkem času.

[Združljiv Šoba] - Naše backpacking tabor peč je primerna za večino butan/butan-propan mešana goriva doze(EN417).Lindal ventil adapter lahko uporabljate za 1 kg majhnih tank vnosa in EN417 Lindal ventil izhod.S tem converter, vhodne in izhodne so bolj priročno.

[Odlično Kakovost] - Backpacking taborjenje štedilnik je narejena iz visoko kakovostnega Nerjavečega Jekla.Kampiranje propana štedilnik tok je izdelan iz visoko kakovostne aluminijaste zlitine in bakra, ki bo propana štedilnik adapter anti-rjo, korozijo odpornih in dolgo trajajo.

Barva: kot prikazano

Material: Nerjaveče Jeklo

Vsebina Paketa:

1 x gorilnika

1 x vrečko za shranjevanje

1 x adapter

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5