Opis

Opis izdelka

Topel Nasvet: Prosojno kožo, je ne priporočamo za temne ali črne prenosnih računalnikov.Postavka Opis:

Te kožne nalepke, primerni Za A515-51 G A515-45 A515-44 A315-54 A515-43 A515-52 A515-56 A315-58 S50-30 (vključuje 1pcs podpori za dlani kože+touchpad kože)

(Bodite prepričani, da izberete ustrezno možnost.Če je vaš prenosnik model ni v zgoraj navedenih možnosti,se obrnite na nas.Poslali vam bomo povezavo.)

Ta element NI A TRDI.Ta postavka je Posebna Vinil kožo/nalepko nalepko in NE iz gume,silikona, gel, ali plastike.Enostaven za uporabo in težko odstraniti, NE pušča lepljivih ostankov v ozadju.

1. Prodrli tradicionalni koncept lupini zaščitno folijo, z uporabo uvoz okolju friendlymaterials, simulacije teksture močno teksturo, ki prinaša naravno in udobno sensoryenjoyment.

2. Po optična natančnost Pravilo Die cut, in popolno integracijo prenosni računalniki,in ima odporne na obrabo, kisline andalkali, anti-olje, enostavno čiščenje lastnosti.

3. No lepilo posuši.

O Prilagodite:

Če barvo, teksturo želite, ni na voljo v možnosti, prosimo, da "po Meri barvno sliko" možnost in nam pošljite screenshot barvo in teksturo.

Več Pozornosti:

Slike so prikazane z našimi izdelki so drugačne od tistih v drugih trgovinah.Te slike so resnične, ne sintetičnih učinek PS programske opreme.Kaj si videl, kaj boste dobili.

Opomba:Te slike prikazujejo barve in teksture z drugimi modeli za vašo referenco samo.Pravi izdelek, ki smo ga poslali bo ustrezno za vaš izbrani model.

Dodatne Informacije

Material PVC
Poreklo Celinska Kitajska
nepremočljiva Da,
Paket Da,
Izdelkov Stanje PARK
Blagovna Znamka KH

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5