Opis

Opis izdelka

Velika Zmogljivost Kozmetični Torba za Prenosni Ženski Kozmetični Vrečko za Shranjevanje Kozmetični Kovček Polje Visoke kakovosti lady, kozmetični vrečko: Ta ženska kozmetični torba je izdelana iz visoko kakovostnih cortex v notranjosti, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje.

Nastavljiv particijo DIY prostora: Ta ženska kozmetični torba ima več oddelkov in kozmetični krtačo slotov, tako da lahko obdržite svoj kozmetični orodja za lepo in urejeno.Posebej zasnovan nastavljiv prostor, lahko prilagodite glede na vaše potrebe.

Prenosni in svetlobe: ultra-lahkih, zelo primerna za streljanje potrebne elemente, kadarkoli, kjerkoli.Širok ročaj za enostavno prenašanje.Naredite svojo kozmetiko varno in priročno.Zelo primeren za potovanja in doma shranjevanje.

Multifunkcijski kozmetični vrečko: Ne samo, da lahko shranite vaše kozmetike, temveč tudi trgovina nakit, elektronska oprema, fotoaparati, eterična olja, toaletni izdelki, za kompleti, lak za nohte, itd.

Darila: ponudimo visoko kakovostne kozmetične škatlice z vrhunsko videz in odlično izdelave.So odlična darila za družino, prijatelji, sodelavci, rojstne dneve, počitnice, itd.

barva: zelena/roza

Material: plastika + cortex

Velikost: 24.8x24x11.2 CM

Vsebina Paketa:

1 x Kozmetični vrečko

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska
Postavka Vrsta Kozmetični Primerih
Glavni Material Poliester

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5