Opis

Opis izdelka

4 KOS Umetne Rastline, vinsko Trto, Boston Vejice perzijski Rattan Zelenja Ponaredek Praproti Ivy za Steni Visi v Košarico Okraski Umetno visi Bršljana so 5 vilice, približno 80 cm dolgo, to je kot nalašč za širjenje razvedriti na vaše dekor brez opravljanja koli tabela prostor, ponarejenega willow listi doda Dotik narave v vaš prostor.

Ponaredek listi: featuring bujno listje, od temno zelene, svetlo zelene barve, vibrantly barve, z listi, ki visi navzdol, da nudijo dodatno kritje in veliko naturalistični pogled, izgleda pravi, vsak dan je pomlad.

Material: kovina veje in plastičnih listov, za razliko od svežih rastlin, umetne rastline brez vzdrževanja in trpežne, nikoli ne posuši in jeseni, veren za ponaredek rastlina primerna za košare za zunanjo ali notranjo dekoracijo.

Enostavno za pranje in ohraniti čisto, ni potrebe za vodo, ni sonca, enostavna montaža, zeleno barvo prostem umetne rastline izgleda super leto za letom.

Umetne rastline zaostajajo kot nalašč dekor za dvorišču, veliko za dom, pisarno, vrt, recepcija centerpieces, poroka, jungle stranka, dekoracijo sten, viseče košare, festival dekoracijo.

Ko umetne rastline, ki visi na košarico ali lonci, videti polnejše in bujne, ponarejenega viseče košare izgleda super v sončni svetlobi.

Visi zelenjem, je samo tisto, kar potrebujete za dekoriranje mize center kos za domačo pisarno dekor.

Umetne rastline, ki visi pogosto uporabljajo za dekoriranje doma, kuhinje, dnevne sobe, sobe za goste, krovi, terase, nadstreški in teras tabele.

Svetlo zelene rastline, ki ne bi bilo videti zelo resnične in lahko uljepšati sobi.

Specifikacija:

Material: plastika,žica, iz železa

Barva: Zelena

Dolžina: približno.80 cm

Vsebina Paketa:

4 * Umetni viseče rastline

Toplo nasveti:

Tam lahko liste, ki spadajo med prevozom, ga lahko namestite sami, ko prejmete.

Tam lahko malo okusa po prejemu pošiljke, prosimo, prezračevanje pred uporabo.

Po prejemu rastlin, ki jih lahko raztezajo na najbolj naravno stanje, da se prilagodijo na obliko želite.

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dodatne Informacije

Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5