Opis

Opis izdelka

Q6PD Simulacije Železa Vode Vedro Miniaturni Lutke Pribor Vrt, Dvorišče Krajine Dekoracijo Odraslih Darilo Stranka Ponudbe

OOTDTY

Značilnosti: za Varnost Material: Izdelan z visoko kakovostnih zlitine železa materiala,brez strupenih vonj oljna slika z gladko design, odpornost proti obrabi, ki niso enostavno rje s trajno delovanje.

Lutke Miniaturni Vedro Vode: Vintage stil blede barve design miniaturni železa vode vedro/zalivanje pot, obnovljena pravi Vedro z 1:6 1:12 lestvici, super realistični videz in primeren kot DIY lutke je dvorišču, vrt, krajinski opremo in dekoracijo.

DIY Sposobnost Usposabljanje Igrača: mini vode vedro je lep in preprost design, ter spodbujajo otroci, da okrasite in se ujemajo z njihovo diy lutke & lutke, določitev njihove kognitivne sposobnosti umetniški čut in spodbujanje roko oči usklajevanja in DIY hands-on sposobnost.

Toy Model: To je samo igrača model, ni mogoče uporabljati kot pravi vedro vode, prosimo, prav tako bodite pozorni in preprečevanje otroci jedo ali katero koli ranjeni z napako.

Širok Spekter Uporabe: Primeren za lutke okraski, vlogo igrajo igre in tudi odlična izbira za DIY lutke, ki meri playhouse dodatki.

Idealno Darilo: V pomanjšana mini kavč je primerna za otroke ali odrasle, kot darilo za rojstni dan, Božič darilo, ki je primerno za otroke, najstnike dekleta in amaterski zbiralci, in kot nalašč primeren za pesek tabela model je postavitev scene.

Specifikacija: Izdelek Dimenzije: pribl.Zalivanje Pot 1.8 x 4 cm/0.7 x znašala 1,57 palčni, vedro 1.2 x 2 cm/0.47 x 0.78 palčni

Material: Železo

Neto Teža: pribl. 10 g/0.01 lbs

Slog Možnost: Zalivanje Pot/Vedro Vode/1 Nastavite Lonec & Vedro

Paket Vključuje: 1 x Lutke Miniaturni Vode v Vedro ali Zalivanje Pot Igrača(če ste izbrali vrsto vedro & lonec nastavite, boste dobili 1 vedro vode in 1 zalivanje pot)

opomba: Opozorilo: To je majhen in je treba paziti, da pri zaužitju tveganja.

Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja, prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Dodatne Informacije

Priporočamo, Starost 7-12y
Material Kovine
Poreklo Celinska Kitajska

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5