Opis

Opis izdelka

Značilnosti:

OOTDTY

Magnetnim Vlakom Toy: Naš vlak igrača set vsebuje 10 kosov magnetni vlak prevoz & 0-9 število blok, pustite otroke, da se ujema s številko, barvo, spoznavanje, spodbujanje in izboljšanje otrok barvo in številko, priznavanje, uresničevanje svoje roke uporabe in spodbujanje njihove osnovne zgrabi sposobnosti.

Izbrani Kvalifikacije Material: iz kvalificirano leseni material, krog in polirani brez burrs, odporne na obrabo, nontoxic, ali škodljivih vonj, varnost material za izboljšanje izkušnje.

Število Priznanje: vlak igrača opremljen z risanka število blok in magnetno vlaki, omogočajo otrokom, da se povežete ti vlak igrača zlahka skozi ustreza število nalog, z dobro spodbujati otrok željo, da razišče, koncept poučevanja v zabavno, da bi pritegnili otroci koncentracije in roko na sposobnosti.

Finih Motoričnih Spretnosti Izobraževalne Vlak Igrača: Skozi seznanjanje ti vlak za prevoz uresničevanje malčka barvno zaznavanje& digitalni priznavanje, uresničevanje uveljavljanja finih motoričnih spretnosti, izboljšati njihove sposobnosti roko oči usklajevanja.

Odlično Darilo: magnetnim vlakom toy set primeren za dojenčke & otroke, kot darilo za rojstni dan, Božično darilo, in jih spodbujajo prosto, da razišče svoje majhen svet, spremljajo jih tudi, tudi, veliko interakcije igrača za starši in otroki vzpostavitev odnosov.

Specifikacije:

Izdelek Dimenzije: Kot slike prikazane

Material: Leseno

Neto Teža: pribl. 750g/kg 1.65

Paket Vključuje:

1 Nastavite Število Ujemanje Z Magnetnim Vlakom Toy

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Dodatne Informacije

Certificiranje Kitajska certifikatom (3C)
Priporočamo, Starost 3-6y
Poreklo Celinska Kitajska
Tema Prevoz

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5