Opis

Opis izdelka

Kakšno vlogo pa masaža igrajo na vaše okrevanje in lajšanje bolečin?Izbira RIHLA massager lahko pomaga, da boste boljše okrevanje in da vaše mišice hitreje opomoremo.

V RIHLA masaža pištolo je ročno napravo, ki uporablja pritisk, da se osredotoči globoko v vaše mišično tkivo.Globoko masažo tkiva se lahko razbremeni togost mišic in bolečine, spodbuja krvni obtok.Ko čutite bolečine v mišicah, utrujenost ali želite, da se sprostite, se RIHLA masaža pištolo vam lahko z instant masaža.Uporaba masaža pištolo, lahko tudi prepreči fasciitis, ki je boleča in nepremagljiva vnetje, povzročeno z adhezijo fascijo, da mišice.

Najboljše Darilo Za Vaše Družine, prijatelj, Ljubimec in Sebe.

【Globoko Sprostitev Mišic】:Ta masaža pištolo, ki lahko ne le lajšanje bolečine v mišicah in togost, ampak tudi pomaga spodbuditi pretok krvi in sprostitev mlečna kislina, bo vaše mišice in telo udoben občutek.Zelo učinkovita za nazaj/bolečine v vratu olajšave.

【32 Stopenj Intenzivnosti + 4 Masažne Glave】:globoko tkivo massager je 32 različnih hitrosti, s 900-3200 vrt. / min, lahko preprosto najdete amplitude vibracij, ki vam najbolj ustreza, in spremenite primerna masaža glave, da bi dobili meri masaža izkušnje za sprostitev telesa in sprostitev vaš utrujenost.Naši ročni massager ponuja 4 različne vrste masaže glave ciljanje na različne dele telesa in mišičnih skupin.Masaža glave je mogoče odstraniti za enostavno namestitev in čiščenje.

【Super Tiho + LCD Zaslon na Dotik】:To globoko masažo tkiva pištolo, ki so posebej izdelani z visoko navor motorja, ki zagotavlja globok in močan visoko penetracijo.Kaj več, prinaša super tiho, ko masažo, boste lahko uživali v vaših časa za sprostitev.Strokovno telo massager z visoko ločljivostjo LCD zaslon na dotik, lahko jasno vedeti, hitrost ravni in preostale energije v vsakem trenutku.

【Tip-C Polnjenje & Dolgo Življenjsko dobo Baterije】:Opremljen z visoko kakovostno 1800mAh polnilna Litij baterija.Dela največ 3 ure na polno baterijo(odvisno od tega, kaj hitrosti, nivoja in tlaka uporablja), lahko zagotovi na teden energije za vašo vadbo.

【Prenosni Design & 15 Min Inteligentni časovnik】:neto teža tega masaža pištolo je le 460g.Lahko enostavno vzamete za vsak kraj.To je tudi zasnovan z 15-minutni inteligentni power-off, ki ščiti vaše mišice in ščiti enoto, iz pregrevanje.

【Darilo za vaše ljubljene】:Če iščete darilo za njega/ njo, Je RIHLA masaža pištolo bodo vaši izbiri.Ker je Zdravje, je darilo.

【Dobrodošli Dropshipping】:Mi ne bo dal nobenih računov, kode QR, promocije ali je naša blagovna znamka v pošiljk.Tako da ne skrbite, samo nakup, mi bo naredil vse, tudi za vas.Obljubljamo, vsak element, ki bodo pregledani resno, preden prihajajo ven.

Package Seznama

1*Masaža Pištolo

4* Masaža Glave

1*Tip-C Kabel Za Polnjenje

1*Uporabniški Priročnik

RIHLA Globoko Masažo Tkiva Pištolo

32 Nastavljiva Hitrost

4 Masažne Glave

LCD-Zaslon na Dotik

Močna in Globoko Masažo

Globoko masažo tkiva pištolo, ki se osredotoča na globoke mišice in vezivno tkivo.Pomaga lajšanje mišično togost in bolečine, izboljšuje mehko tkivo zdravje po vsem telesu.Prav tako pomaga odpraviti utrujenost in vam pomaga, da se sprostite bolje.

Visoko-navor Super Tihi Motor

Mišična masaža pištolo je opremljen z novo generacijo motorjev, ki zagotavlja močno masažo sile, hkrati pa ustvarjajo zelo minimalen hrup.Uživajte svoje masaža kjerkoli - ali ste v hrupnem telovadnici ali v vašem domu.

25 w Visokim navorom Motorja

3200r/min Visoko Frekvenco Vibracije

8 mm Masaža Globina

32 Stopnjah Intenzivnosti, LCD Zaslon na Dotik

Opremljen z visoko ločljivostjo LCD zaslonu in se dotaknite gumba za natančno prikaže masaža intenzivnosti, ki lahko pomaga, da si natančno prilagodite intenzivnost in preverite napolnjenost baterije.Obstajajo 32 nastavljiva hitrost ravni, da izpolnjujejo svoj različnih masaža potrebe.

4 Masažne Glave, Odlično Napravo Za Vaš Masažni Potrebe

S svojimi 4 zamenljivih glav, je prepričan, da zadovolji vse vaše masaža potrebe.Masaža glave je mogoče odstraniti za enostavno namestitev in čiščenje.

Žogo glavo

Vilice Glavo

Bullet Glavo

Ravno Glavo

Dolga Življenjska Doba Baterije, Tip-C Polnjenje

Opremljen z visoko kakovostno 1800mAh polnilna Litij baterija.Dela največ 3 ure na polno baterijo(odvisno od tega, kaj hitrosti, nivoja in tlaka uporablja), lahko zagotovi na teden energije za vašo vadbo.

*Navedeni podatki so merjeni v laboratoriju, dejanska uporaba pa bo nekoliko drugačen, odvisno od posebnih okoliščin.

Ui Pametni Čip, Inteligentni Čas Zaščito

Da bi se izognili dolgotrajnemu masaža na isti strani, masaža pištolo je niz s 15-minutno inteligentni power-off, ki ščiti vaše mišice in ščiti enoto, iz pregrevanje.

Dobro Za Zdravje

Neto teža tega masaža pištolo je le 460g, lahko enostavno vzamete za vsak kraj.Vklopite masaža pištolo in se sprostite po hitri izven dela ali vadbo.Polni vitalnosti in vitalnost vsak dan.To je najboljše darilo za vaše prijatelje, družine, ljubimec in sebe.Ker je Zdravje, je darilo.

Izvajanje Obnovitve: Lajšanje Bolečine V Mišicah

Celoletne Urad Za Delo: Wake Up Mišic, Vitalnost

Zaposlen Gospodinjska: Vožnje Telo Utrujenost

Za Starše & Starejšemu: Jasno Poldnevnikov

Dodatne Informacije

Blagovna Znamka RIHLA
Poreklo Celinska Kitajska
Material ABS & TPR
Uporaba telo
Velikost Small/ Medium
Številka Modela LCD-zaslon fitnes, masaža vibratorji za moške, ženske, darilo
Certificiranje CE

Ocene

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena * *

1 2 3 4 5